Міський голова Ужгорода “відмахнувся” від проблеми 83-річної пенсіонерки 500-гривневою купюрою

admin 06.06.2016 15:06 РАТУША

До редакції “Трибуни” у відчаї звернулася 83-річна ужгородська пенсіонерка Ганна Василівна Пилипчинець, яка стала жертвою розвалу комунальної системи обласного центру Закарпаття.

Ще у квітні 2015 року на вході до багатоквартирного будинку по вул. Станційній,44, в якому мешкає жінка, прорвало трубу. Вода, яка витікала тривалий час, підмила стіни під квартирою, від вологи прогнила підлога і завалилася мебель.

Комунальні сантехніки халатно відносилися до своїх обов’язків, мовляв це не їх проблема. Коли частину пошкодженої труби замінили, то вентиль перекриття стояка води у під’їзді встановили прямо у квартирі старенької, до будинку і надалі вода подається аварійними трубами.

Витрати на ремонт квартири Ганни Пилипчинець склали 27 тисяч гривень, які пенсіонерка позичила у сусідів. Спочатку жінка намагалася просити у міської влади матеріальну допомогу, але все, на що спромігся Ужгородський міський голова Богдан Андріїів – відмахнутися 500-сотгривневою купюрою, символічно, адже таку саму суму пані Пилипчинець отримала в минулому році за те, що проголосувала за нього на виборах мера міста.

Зараз жінка вже не хоче від влади Ужгорода нічого крім того, щоб до будинку замінили аварійні водопровідні труби, адже ще одного підтоплення вона не переживе…

trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


06.06.2016 22:28 СНАЙПЕР ЛЬВІВ

Вітаю вас!Смішно ось таке тут читати.Прогнила підлога,все зіпсувалося,людина постраждала і усьо!Вина там чи того ЖЕО чи якоісь іншоі кантори стала причиною такого стану!Але питання в іншому!отих всіх так званих чиновників на теплі крісла пропхали люди,та ж сама постраждала жіночка і тепер має клопоти не по своій вині!ЦИРК!не хочу багато писати,бо живу в іншій області,але в нас таке сакме часто трапляється!просив би вас журналістіва візьміть дану тему на свій контроль.........допоможіть ій!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат