Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1380, 20

Протестний мітинг збирається в Ужгороді

Ужгородці! Настав час діяти! Завтра, у п'ятницю, 11 липня, о 10 годині зустрічаємося біля міської ради на площі Поштовій, щоб опротестувати необґрунтовано високі тарифи на водопостачання та водовідведення.

В Ужгороді почали боротися з борщівником

Понад гектар отруйної рослини комунальники сьогодні ліквідували на набережній неподалік підвісного мосту, ще стільки ж докосять завтра. Зарослі борщівника тут розкинулися на 2,38 га і заважали мешканцям міста безпечно гуляти й відпочивати.

Погорелов про своє бачення ситуації в Ужгороді та державі

У четвер, 10 липня, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція двічі міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова.

В Ужгороді ремонтують вулицю Краснодонців

Завершити ремонт тут планують до кінця тижня. «Чимало ужгородців відчули на собі, в наскільки жахливому стані перебувала вулиця Краснодонців.

Центр Ужгорода буде розкопаним ще до середини серпня

Таке рішення мають прийняти у середу на виконкомі Ужгородської міської ради.

Наступним Майданом в Ужгороді може стати... «водний»

Адже розцінки для ужгородців на послуги Водоканалу м. Ужгорода з водопостачання і водовідведення з 1 липня, кажучи делікатно, виглядають відверто цинічно. Офіційна вартість води в Ужгороді стала 11,84 грн. за кубометр. Така ціна випливає з Постанови НКРЕ від 13.06.2014 за № 662 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення КП «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Ужгорода».

Поблизу торгового центру — розплідник антисанітарії й ями з водою

До редакції часто телефонують мешканці «нового» мікрорайону Ужгорода, які живуть поряд із торговим центром «Токіо». Люди скаржаться: поблизу гарної новобудови на сьогодні створився практично осередок антисанітарії, до якого немає справи ні комунальним службам міста, ні фірмам, розташованим у будівлі.

За майже 5 тис. люків   і решіток у місті відповідатимуть Водоканал і КШЕП

Оскільки, як ми вже писали, відповідальних за каналізаційні люки в Ужгороді тривалий час не було, виконком змушений був визначитися з цим питанням.

На проспекті Свободи встановлять 48 урн для сміття

Сьогодні на проспекті Свободи почали встановлювати урни для сміття. Як повідомив в.о.міського голови Віктор Щадей, усього планують облаштувати 150 смітників у різних районах Ужгорода.

Коли наведуть порядок на набережних Ужгорода?

Ремонтні роботи на Набережній Київській та Незалежності продовжили ще на тиждень. Про це стало відомо сьогодні, 2 липня, на засіданні виконкому.

Борг Держказначества   Ужгороду — 48 млн. грн.

Так, наразі на рахунках міста є 48 млн. гривень, але їх отримати неможливо. Міська рада, отже, чекає змін. І якщо на рівні ВРУ буде прийнято рішення про розширення прав місцевого самоврядування, Ужгород зможе більш вільно використовувати свої кошти, і це вирішить ситуацію.

Порушення правил паркування лишається найболючішою проблемою для мешканців Ужгорода

Нещодавно, працівники ДАІ, громадські активісти та журналісти провели вже далеко не перший рейд вулицями Ужгорода на предмет правильного паркування водіїв.

Громадська рада висловила недовіру Щадею...

...і рекомендує міській раді припинити його повноваження на посаді секретаря

Або повна бездіяльність, або шкода.   Історичну бруківку «зарили в асфальт»

В Ужгороді триває ямкове латання дорожнього покриття магістральних вулиць, про який тимчасова влада нині завзято звітує. Апогей абсурду цього процесу ужгородці зафіксували у четвер на вул. Лучкая: бруківку в історичній частині міста... заливали асфальтом.

Чому воду в Ужгороді зроблять «золотою»?..

До редакції «РІО» телефонує чимало ужгородців через перспективу суттєвого подорожчання води з 1 липня. Люди кажуть, що цього тижня отримали повідомлення від Водоканалу, який повідомляє: згідно з Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13.06.2014 № 662, з 1 липня 2014 р. тариф на водопостачання та водовідведення для всіх споживачів у м. Ужгороді становитиме 11,84 грн./куб.м.

Кришки люків   чи «кришка»... в суді?

Протягом двох років побутові проблеми мешканців будинків 7 та 7а на вулиці Керченській залишалися невирішеними. За допомогою вони   звернулися до ГО «Самодопомога Закарпаття».

Мешканці Шумної та Острівної потерпають від стихійної вантажної автостоянки

Під вікнами мешканців вулиць Шумної та Острівної будують АЗС, відтак ускладнився прохід та заїзд до будинків із боку Шумної.

В Ужгороді збирають гроші для ужгородців, які служать в зоні АТО


На засіданні виконкому вирішили відкрити картковий рахунок на ім’я Мирослави Лендьел, доктора політичних наук, професора, проректора УжНУ з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків.

В Ужгороді почали   ліквідовувати стихійні сміттєзвалища? (ФОТОФАКТ)


Сьогодні комунальники КШЕПу повністю прибрали сміття з контейнерного майданчику на вулиці Заньковецької, 36. Звідси на шести вантажівках вивезли 48 м куб. відходів.

Громадська рада Ужгорода хоче перейняти швейцарський досвід самоврядування

26 червня в м.Ужгород відбудеться розширене засідання Президії Громадської ради ІІ скликання при Закарпатській обласній державній адміністрації.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат