Андріїв із Вірастюком та Конюшком планують створити в Ужгороді спортивний комплекс

admin 29.06.2016 09:24 РАТУША

Про це йшлося під час зустрічі міського голови Ужгорода із володарем титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василем Вірастюком та президентом Федерації стронгмену України, чемпіоном світу Сергієм Конюшком.


У планах – це двоповерхова будівля, на першому поверсі якої знаходитеметься тренажерний зал, де можна займатися різними силовими видами спорту, зокрема, стронгменом, пауерліфтингом, важкою атлетикою, а на другому – роздягальні, фітнес-зал та кардіозал. Вартість такого проекту близько 300 тис. доларів. Ужгород потрапив до списку міст, де вивчають питання побудови такого клубу, як одне з міст, де сильні осередки Федерації стронгмену.

Також при спортклубі заплановано збудувати майданчик із трибунами, доріжками для проведення змагань і соціальний майданчик для ужгородців. Від міської влади потрібно сприяння: виділення земельної ділянки – 25-30 соток та підведення туди комунікацій.

Проект матиме і соціальну складову: вдень, коли зали не завантажені, тренери проводитимуть заняття для всіх бажаючих.

Сергій Конюшок наголосив на кількох складових: маючи такі зали, спортсмени не будуть, як зараз, займатися в пристосованих підвалах чи напівпідвалах і зі снарядами, виготовленими кустарно – є сертифіковані; тренери можуть нормально заробляти за рахунок масовості, а спортсмени не змушені постійно ходити до влади і спонсорів із простягнутою рукою; буде можливість займатися тим, хто не може оплачувати повну вартість використання залів; діятиме соціальний проект – масово залучатимуть дітей, підлітків.

Відзначили також те, що місто над Ужем має зручне географічне розташування. Європейським спортсменам зручно діставатися на Закарпаття на змагання – і на авто, і, наприклад зі скандинавських країн, літаками в Будапешт чи Кошице.

У ході зустрічі відзначалося, що влада Ужгорода готова сприяти реалізації такої пропозиції.

http://transkarpatia.net/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат