По магазину "Корзо" залишено у силі рішення Господарського суду Закарпатської області

admin 08.06.2016 08:50 РАТУША

7 червня 2016 року Вищий господарський суд України за касаційною заявою ТОВ "Магазин Взуття" ("Корзо") скасував незаконне рішення Львівського апеляційного господарського суду від 15 березня 2016 року та залишив в силі рішення Господарського суду Закарпатської області

Вчора, 7 червня 2016 року, Вищий господарський суд України за касаційною заявою ТОВ "Магазин Взуття" ("Корзо") скасував незаконне рішення Львівського апеляційного господарського суду від 15 березня 2016 року та залишив в силі рішення Господарського суду Закарпатської області (головуючий суддя Ремецькі О.Ф.) в справі №907/870/15 від 01.12.2015 року без змін.

Слід нагадати громадськості, що суддя Господарського суду Закарпатської області Ремецькі О.Ф. при розгляді даної справи наприкінці 2015 року через резонансність даної справи вирішила розглядати дану справу колегіально, що є досить безпрецендентним рішенням в практиці нашого суду. Відтак в подальшому розгляд та прийняття рішення здійснювали залученні судді Русняк В.С. та Ващиліна Н.М.

Відтак, касаційним судом підтверджено правомірність рішення суду 1-ї інстанції, а саме, зобов'язано колишнього орендатора ФОП О. Молдавчук усунути перешкоди теперішнім реальним власникам товариства в користуванні приміщенням магазину "Корзо" шляхом звільнення їх від рухомого майна (речей) належних Молдавчук та забороною їй створювати перешкоди позивачу (товариству) у користуванні таким нерухомим майном. А також визнано недійсними договори оренди від 17.01.2014 року №2/1 та від 17.12.2014р. за №2/1, укладені між ФОП Шек (колишній власник) та ФОП Модавчук (колишній орендатор), які фактично брали участь у рейдерській схемі щодо заволодіння майном реальних власників магазину "Корзо"

.Автором же даної рейдерської оборудки є сумновідомий екс-депутат Ужгородської міської ради, підприємець Павло Маєрчик, що також відомий громадськості вже непоодинокою участю у «дерибаних» схемах по заволодінню земельних ділянок міста Ужгород та перешкоджанням журналістській діяльності.

ПРИМІТКА: екс-депутат Ужгородської міськради П.Маєрчик, діючи через підставних осіб, здійснив рейдерське захоплення магазину на вулиці Корзо в Ужгороді шляхом фальсифікації документів (підписи були надруковані на звичайному струйному принтері).

Громадський правозахисник Віталій Грегор

http://chas-z.com.ua/news/36085

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат