Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1460, 20

Підприємства боргують закарпатцям більше 5 мільйонів гривень

Підприємства боргують закарпатцям більше 5 мільйонів гривень  
Станом на 12 травня заборгованість із виплати заробітної плати на підприємствах, організаціях, установах області становить 5 млн. 77 тис. грн.

Ужгородська влада й активісти обговорять зміни до Конституції

19 травня, об 11.00, у великій залі міськвиконкому відбудеться громадське обговорення проекту Закону України "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)" за участі керівництва міської ради, членів виконкому, депутатів міської ради.

Соціологи кажуть, що Ратушняк може перемогти на виборах мера Ужгорода

Соціологи оприлюднили, хто може стати градоначальником головного міста Закарпаття. Дату волевиявлення в обласному центрі Закарпаття поки не призначено.

В Ужгороді триває науково-практична конференція «Ерделівські читання»

У вівторок, 13 травня, перший заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації Андрій Сербайло взяв участь у відкритті щорічної міжнародної науково-практичної конференції «Ерделівські читання».

В Ужгороді спекулюють пам’яттю і релігією

Нещодавно ужгородці помітили, як на пл. Б. Хмельницького,
а саме в зеленій зоні навпроти готелю «Ужгород», з’явився хрест.

Виконком полякав рекламовласників   і роздав портфелі «новим» людям

7 травня выдбулося засідання виконкому Ужгородської міської ради.

111 благодійників і віруючих просяться у Громадську раду УЖгорода

Нагадаємо, 11 квітня на сесії міської ради прийняли рішення про створення Громадської Ради.

Графік прийому громадян ужгородською владою

На сайті міської ради оприлюднили графік особистого прийому громадян керівництвом Ужгородської міської ради та виконкому.

Вулиця Небесної Сотні та сквер Героїв Майдану появляться в Ужгороді

Ввраховуючи звернення громадськості міста щодо перейменування вулиць міста та рекомендації науково-художньої ради при виконавчому комітеті Ужгородської міської ради від 15 квітня 2014р. міська рада хоче перейменувати вул. Уральську на вул. Небесної Сотні.

Ужгородська міськрада, скоротивши соцвиплати, виділить більше грошей на ліки

На останній сесії міської ради ухвалили рішення про скорочення видатків бюджету на цілий ряд програм.

В.о. мера Ужгорода сьогодні дасть брифінг

Сьогодні, 6 травня, в.о. мера Ужгорода Віктор Щадей виступить на брифінгу для журналістів.

В Ужгороді подорожчало таксі. На черзі проїзд у маршрутці?

Відтепер в Ужгороді мінімальний тариф на таксі на вимогу становить 15—16 грн., тобто на 3 грн. більше, ніж було тиждень тому. Причини: ціна за літр бензину на ринку на сьогодні становить від 14 до 16 грн., солярки до 14 грн. тощо.

Покриття 52 міських вулиць обіцяють полагодити в поточному році

Про те, як в обласному центрі Закарпаття збираються ремонтувати дороги, 28 квітня під час брифінгу розповів виконувач обов’язків міського голови Віктор Щадей.

У разі авіаційного   чи ракетного бомбардування Ужгорода врятувати зможуть... підвали держустанов

Згідно з даними відділу оборонної та мобілізаційної роботи, в обласному центрі Закарпаття теоретично існує близько п’яти десятків сховищ на випадок авіаційного чи ракетного бомбардування, сильного землетрусу або техногенної аварії. Однак тішитися зарано, оскільки, як повідомляють місцеві ЗМІ, лише 26 із них перебувають у більш-менш функціональному стані, але дуже далекому від того, щоб відповідати критеріям захисних споруд.

Чергове засідання виконкому Ужгородської міськради відбудеться 7 травня (ПОРЯДОК ДЕННИЙ)

Планові питання:1. Про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2014 року. Доповідач: Гах Леся Мирославівна — начальник фінансового управління. 2. Про підсумки опалювального сезону 2013-2014 років та заходи по підготовці до опалювального сезону 2014-2015 років. Доповідач: Костенчук Олександр Анатолійович — в. о директора департаменту міського господарства, начальник управління житлово-комунального господарства.

Власника кафе на Корзо в Ужгороді примусили прибрати терасу й оштрафували на 1700 гривень

На власника закладу швидкого громадського харчування мережі «TikiThai», що на вул.Корзо, 13, складено протокол про адміністративне правопорушення – він не має жодних дозвільних документів, аби працювати.

В Ужгороді обіцяють не ремонтувати вулиці під час дощу

Мова йде як про капітальний, так і про поточний ремонт.
Займатимуться цими роботами дві фірми – КП «КШЕП» та «Агрошляхбуд». Саме вони виграли тендери, оголошені міською радою.

Прокуратура допоможе міській владі розібратися зі «стихійним» будівництвом

Післявеликодня сесія в середу збиралася повільно, навіть здавалося, що кворуму для її роботи так і не збереться. Але депутати поволі «підтягнулися», на початку сесійного засідання внесли до порядку денного проекти рішень про Меморандум національної єдності й зміни до складу комісії з питань майнової політики, власності та приватизації.

Контейнери для роздільного збирання сміття з’явилися знову

Спроби навчити ужгородців роздільному сортуванню сміття робилися під час попередньої каденції мера Сергія Ратушняка. Навіть розроблялися посібники для школярів, а контейнери стояли на території деяких шкіл.

В Ужгороді активістами створена «карта проблем» міста

Як повідомляє сайт Подробности, на цій мапі за кілька тижнів назбиралися сотні критичних точок. Мешканці наносять усе: від ям на дорогах до стихійних парковок. Свою карту автори планують передати відповідним державним установам, що покликані дбати про порядок і благоустрій. Кожна проблема має свою позначку. Тут відмічені ями на дорогах, відсутність тротуарів, дорожніх знаків, пішохідних переходів, стихійні сміттєзвалища й інші проблеми. Що їх настільки багато, автори ініціативи й не припускали.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат