Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1540, 20

Екс-мер Ужгорода Ратушняк назвав партію Балоги банкротом (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк: «ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством».

Ужгородець називає Кошицьку вулицю псарнею (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

"Я люблю різних тварин,найбільше собак,але що робиться на вулицях міста, то вже ні в які рамки не годиться", — пише у своєму листі до редакції РІО ужгородець.

Ужгород також створив Народну раду

Сьогодні, 3 лютого, на самому початку Ужгородської сесії депутат Гнатків оголосив про утворення депутатської групи.

Бюджет Ужгорода на поточний рік, вода   за графіком, «мігруючий» ЖРЕР...

До порядку денного виконкому Ужгородської міської ради в середу були внесені 25 робочих питань. Вела засідання керуюча справами виконкому Даніела Геворкян, оскільки міський голова
на лікарняному.

В Ужгороді зведуть 3 багатоповерхівки для силовиків, прокурорів і податківців

В обласному центрі Закарпаття найближчим часом можуть з’явитися три багатоповерхівки, де житимуть «силовики» – міліціонери, прокурори та податківці.

На сесії Ужгородської міськради розглянуть суспільно-політичну ситуацію у країні та міський бюджет

3 лютого пройде чергове засідання сесії Ужгородської міської ради. Про це йдеться на офіційному сайті Ужгорода та Ужгородської міськради.

В Ужгороді рятувальники демеркуризували ртуть в квартирі

28 грудня об 11:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир на вулиці Минайській в місті Ужгород розбито ртутний термометр.
Як з'ясувалось по прибуттю, термометр через необережність розбила сестра власниці квартири, яка завітала до неї в гості.

В Ужгороді на час морозів працює цілодобовий "рятувальний" намет

В Ужгороді на час морозів працює цілодобовий "рятувальний" намет, на сьогодні по допомогу звернулись 17 осіб

На місці історичної «Корони» буде... ART BUSINESS CENTER «КОRОNА»?

Упродовж останнього часу тема готельно-архітектурного комплексу «Корона» була чи не головною в місцевих ЗМІ. Його захоплювали, свідомо руйнували, відкривали карні справи і тривали суди... Певною кульмінацією стало ухвалене виконкомом на початку вересня минулого року рішення, яким дозволили поділити майно готельно-ресторанного комплексу «Корона» на 2 частини: будівлі літ. А1, А2, А3, Б, В, Г загальною площею 2854,3 кв. м (пл. Теат-ральна, 5, 7) й будівлі А загальною площею 415,9 кв. м (пл.Театральна, 7а).

Професійні досягнення — індикатор успіху підприємства

Світове визнання, підтверджене багаторічною працею — важливий фактор успіху будь-якого підприємства. Щоб бути першим на ринку електрокабельної продукції для автомобільної промисловості, варто докладати чималих зусиль, дбати про своїх працівників, а також сміливо впроваджувати новації у виробництво. На таких засадах базується робота ужгородського підприємства «Ядзакі Україна», яке в 2013 році було визначене як «lead plant», тобто носій особливих знань та технологій, який підтримує нові заводи по всьому світі, що починають співпрацю з даним замовником або зі схожими технологіями, які використовує завод.

Непогоджені земельні роботи й відключення газу без попередження створили вибухонебезпечну ситуацію

У середу 15 січня відбулося перше в цьому році засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Порядком денним передбачалося розглянути 13 питань. Після святкових привітань та побажань від міського голови Віктора Погорєлова «неагресивної критики, яку би можна було застосувати практично», виконком приступив до розгляду питань.

Старий Новий рік у Падіюні

Вихованці Падіюну підготували для гостей справжню святкову шоу-програму «Під Старий Новий рік», яка стала як підсумком року, так і презентацією майбутнього. Вони представили публіці нові номери та показали найкращі, створені за минулий рік. Свій вихід презентували і фіналістки конкурсу «Міні-міс Чарівна перлинка — 2013». Публіка оплесками зустріла найменших учасниць свята. Разом із красунями на сцену вийшли вокалісти, танцюристи, міми, юні дизайнери та гімнасти.

У міськраді — перші в новому році кадрові зміни

Цього робочого тижня міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов звільнив керівника відділу регулювання земельних відносин управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ігоря Куценка та головного спеціаліста відділу Юрія Нілабовича.

В Ужгороді можна буде скористатися "соціальним" велосипедом

З 1-го березня 2014 в Ужгороді стартує проект "Соціальні велосипеди". Night Ride та компанії "Novonordisk" і "Санофі" постарались, аби ужгородці змогли в будь-який час та абсолютно безкоштовно покататись на велосипедах.

«Зина» та «Мочалкин Джаз» працюватимуть вночі лише три місяці

(мовою оригіналу) Ужгородский горисполком согласовал круглосуточную работу сети магазинов «Зина».

В Ужгороді виконком тепер інформуватиме про зміст соціальної реклами, на яку дає дозволи

Таке сьогодні вирішили під час чергового засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради, вивчаючи питання про надання дозволів на розміщення соціальної реклами зі звільненням рекламорозпосюджувача на термін її розміщення від оплати.

Прокуратура не визначилася, чи законно продали аптеку в Ужгороді

У прокуратурі міста Ужгорода (керівник – Іван Штефанюк) на кінець осені не з’ясували, чи законно департамент міського господарства міськради продав приміщення комунальної аптеки № 3 на проспекті Свободи.

Заступник ужгородського мера лобіює отримання 9 га разом з Чорним озером

Керівник фракції Партії регіонів в Ужгородській міськраді Юрій Беляков вже другий рік поспіль лобіює виділення ділянки площею 9 гектарів. Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн за підсумками   засідання земельної комісії Ужгородської міськради.

Ужгородська міськрада пояснила, чому не може навчати свої кадри та депутатів

Основна перешкода у якісному навчанні — відсутність достатнього фінансування в місцевих бюджетах на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування.

Які рішення приймуть на виконкомі Ужгородської міськради

Дата проведення: 15.01.2014 р.
Час проведення: 10:00.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат