У "якісних" маршрутках   Андріїва водії тичуть пасажирам середні fuck-пальці (ФОТО)

admin 20.10.2015 08:00 РАТУША

Ганьба та й годі! Пасажир однієї з ужгородських маршруток "офігенного інвестора" та сумнозвісно відомого з часів Майдану "тітушковоза" Андріїва виклав у мережу шокуючі фото “чемного ставлення” на “по-справжньому високорівневому” маршрутному автобусі. Європа, Бога му! Стрий і то краще.

Пасажир однієї з ужгородських маршруток Андріїва виклав у мережу шокуючі фото “чемного ставлення” на “по-справжньому високорівневому” автобусі.

Якість міського транспорту, яким майже цілком володіє Андріїв, відома усім звичайним людям нашого міста. Діряві криши, вікна, в які задуває, зламані двері – все це про місцевий транспорт Андріїва, яким він опікується “для людей“. Відтепер характерною рисою стала ще й поведінка водіїв.

В черговий раз зламана маршрутка стала приводом для обурення пасажира, коли він хотів вийти на зупинці з маршрутки № 8 через задні двері автобусу. Але вони не відчинялися, тож він звернувся до водія з проханням відчинити двері, на що отримав відповідь, що ці двері зламані. На логічне питання, чому водій вийшов в рейс зі зламаними аварійними дверима, він відповів вже не словами, а не припустимими знаками, які пасажир зафіксував на фото.

http://vsapravda.info/?p=70701

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат