Оксюморон: "Чесний" Андріїв за чесну владу для Ужгорода". Навмисне не придумаєш

admin 20.10.2015 12:35 РАТУША

46-річний галичанин Богдан Андріїв, колишній санітар Стрийської райлікарні, проживши два десятка років в Ужгороді, як фахівець медичної галузі вирішив напередодні виборів "пролікувати" ужгородців, виписавши їм на своїх вуличних рекламних рецептах... чесну владу.  

Сам же він, наскільки це відомо місцевим мешканцям, згадану вище мікстуру любить не дуже. Напевно, все ж трохи гіркувата для нього як для любителя солодкого життя.

Варто лише поглянути на його барське авто — чорний Рейндж Ровер, недешевий джипусік розміром з однокімнатну квартиру і вартістю з 6-7 таких квартир ужгородського стандарту.

А чого вартий його суперпроект із сонячними батареями поблизу Ратівців, загальна вартість якого сягає 100 мільйонів гривень? Це звичайно круто, але звідки отакі грошенята, шановний екс-молодший медпрацівник і нинішній інвестор енергетичної галузі? Невже заощаджував на депозиті готівкову "подяку" від пацієнтів: кому там, може, клізму заправив, кому "утку" приніс, кому памперс приладнав?
А, може, позичив Клюєв, сумнозвісний геліоенергетичний барон часів Януковича?

А як щодо цуравих маршруток, рівень комфорту та обслуговування в яких ще нескоро наблизить нас до Європи? З інтерв'ю Андріїва (цитуємо): "Особисто мені близька транспортна проблема — питання перевезення пасажирів в Ужгороді, яке є досить актуальним... Переповнені “безкоштовними” пасажирами (*пільговиками) автобуси є серйозною проблемою для транспортного бізнесу".

Є багато ще чого, та досить і цього. Отже виходить, що якщо   "чесний" прикарпатський кандидат Андріїв — насправді чесний, то, коли він зі своїх недешевих рекламних плакатів пропонує Ужгороду чесну владу, — то чесно пропонує НЕ СЕБЕ.

Втім, ужгородці й самі якось розберуться без порад синьооких прикарпатських переселенців.

За матеріалами соцмереж

* Оксюморон — це, якщо коротко, — поєднання непоєднуваних понять. До прикладу, "живий труп", "тихий крик" або "чесний Андріїв" (Вікіпедія)

admin

Коментарі :


20.10.2015 16:33 Спец

"Богдан" це такий автобус?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат