Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1640, 20

Передсвяткова сесія: зима буде з сіллю, місто з цвинтарями, забудовники без дозволів

Сесія Ужгородської міської ради минулої п’ятниці розпочалася у присутності мешканців «нового» району, які впродовж двох тижнів перед тим відстоювали зелену зону на Достоєвського, 2а.

Ужгороду —   1120

Програма заходів.

72 родини в Ужгороді живуть без світла, з відключеними електроплитами

Будинок № 10, що на вул. Верещагіна, залишився без електропостачання, повідомили редакцію мешканці гуртожитку. Світло відключили через борги дочірнього підприємства Ужгородського мехзаводу, яке обслуговує цей будинок. Раніше воно обслуговувало три будинки, але після створення на базі двох інших ОСББ й переведення на баланс міста та відмови від обслуговування дочірнім підприємством, їхні борги... перекинули на гуртожиток на Верещагіна, 10.

Цього року в Ужгороді народилося 58 пар двійнят (ВІДЕО, ФОТОРЕПОРТАЖ)

За 8 місяців поточного року в Ужгородському пологовому будинку народилося 58 пар двійнят.

В Ужгороді відкрився Центр надання адміністративних послуг

У четвер, 26 вересня, у приміщенні Ужгородської міськради урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, очільник міста Ужгород Віктор Погорелов, начальники профільних управлінь, керівники правоохоронних органів.

В Ужгороді на семінарі ділилися корисним досвідом ОСББ

25 вересня 2013 року, у сесійному залі Ужгородської міської ради відбувся круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода, монопольних організацій, ПАТ «Укргазбанку» та органів місцевої влади. Під час заходу було презентовано кращі приклади діяльності ОСББ у Львівській, Луганській та Харківській областях та здобутки Закарпаття.

Ужгородці зможуть швидше одержувати інформацію та дозвільні документи від влади в одному офісі

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) — створений Ужгродською міською радою відповідно до вимог Закону України «Про адміністративні послуги».

В Ужгороді розкажуть, як успішно керувати житловими будинками

У середу, 25 вересня, о 10.00 у сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

Під час круглого столу обговорять успішне керування багатоквартирним будинком   (ПРОГРАМА)

В середу, 25 вересня 2013 року, о 10 год. в сесійному залі Ужгородської міської ради розпочнеться круглий стіл на тему: «Обмін кращими практиками у вирішенні проблем діяльності ОСББ між Заходом та Сходом України» за участі голів ОСББ міста Ужгорода.

Пoлітичний піар на конфлікті   з будівництвом

Ми вже повідомляли про конфлікт, що виник навколо будівництва житлового будинку на вулиці Достоєвського в Ужгороді. Забудовник ще в 2005 році отримав усі необхідні дозволи на будівництво і відповідно витратив на це чималу суму. Мешканці ж багатоповерхівки поруч протестують, бо у них забирають сквер.

Літо в «AquaRioPark» продовжується

До Дня міста у аквапарку запрацює басейн для найменших ужгородців. Воду в ньому підігріють до 30 градусів.

Через 80 років   чеська   мова   знову звучить в ужгородській школі ФОТО

У справжнє свято   українсько-чеської дружби перетворився сьогодні   візит   делегації краю Височіна   до Ужгородської ЗОШ №3.А   підстава такого   візиту була   поважна – відкриття   класу   для вивчення чеської мови.

В Ужгороді 51 заклад освіти готові до зими

Одним із головних проектів рішень котрі розглядалися на засіданні виконавчого комітету було стан підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років.

Ужгородська міськрада таки призупинила будівельні роботи по вулиці Достоєвського

Згідно до рішення суду, будівельні роботи по вул. Достаєвського, 2 зупинені до винесення рішення суду.

Ужгородська Швабська знов буде двосторонньою

З першого жовтня 2013 року по вул. Швабській запровадять двосторонній рух для автомобілів. Проект рішення прийнятий на вчорашнньому засіданні виконавчого комітету Ужгородської міськради.

В ужгородській школі урочисто відкриють чеський клас

Завтра, о 8:30 в Ужгородській ЗОШ № 3 відбудеться урочисте відкриття класу для вивчення чеської мови.
В рамках спільного проекту   Закарпатської області із краєм Височина тут зроблено ремонт цілого крила школи. Також для класу   придбано мультимедійне обладнання.

Ужгородська податкова погрожує штрафом за несвоєчасну сплату податків

Шановні платники податків, що брали для себе першу та другу групу спрощеної системи оподаткування, ДПІ у м. Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області звертає Вашу увагу та наголошує, що останній день сплати авансових платежів 20 число місяця (включно), - повідомляють у Державній податковій інспекції міста Ужгорода.

Суд зупинив   забудову скверу по вул. Достоєвського, 2а (ДОКУМЕНТ)

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook депутат міськради Віктор Щадей.

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд виніс відповідну ухвалу. "Текст ухвали вже отриманий нами і переданий мешканцям будинку, які несуть цілодобове чергування на своєму подвір'ї. Принаймні на деякий час сквер захищено від забудови. Тепер треба домагатись кінцевого вирішення питання - на виконкомі, в раді, в контролюючих органах та суді", - повідомив депутат.
Фото Я.Немеша

Міський голова Ужгорода: Близько 10 підприємств-боржників міста зареєструвалися в місті вже з боргам

16 вересня в міській раді під   головуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулася комісія   із заборгованості по зарплаті працівникам та перед пенсійним фондом.

Оксана Лошак після скандалу повернулася в колишнє крісло?

Крайові ЗМІ влітку минулого року поширили новину про те, що в Ужгороді затримали заступницю головного лікаря з лікувальної роботи міського перинатального центру Оксану Лошак на отриманні хабара в розмірі 1 тис. американських доларів, що було еквівалентне 7993 грн.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат