Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1720, 20

Балогу покарано

Він надзюрив у тапочки.

Ален Панов спростовує своє звернення до міськради про встановлення білборда

Як ми повідомляли в попередньому числі «Ратуші», минулого тижня на виконкомі під час розгляду проекту рішення «Про зовнішню рекламу» було відмовлено у встановленні рекламного щита на вул. Капітульній біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де планується облаштувати сквер, голові Закарпатського осередку Спілки дипломатів України Аленові Панову, мовляв, через існуючий мораторій на нові рекламоносії. Вже після засідання виконкому міський голова, який напередодні повернувся з відпустки, сказав, що не знає, про якого саме Панова йдеться...

Кому і що передасть ужгородська влада - СЕСІЯ

2 серпня о 10.00 пройде чергова ХVІІІ сесію Ужгородської міської ради VІ скликання.

Ужгород у ТОП-десятці найкращих в Україні міст для прогулянок

Автомобільний портал AutoTravel склав рейтинг найкращих міст для прогулянок в Україні. До списку увійшов також обласний центр Закарпаття – Ужгород.

Ужгород: рятувальники розчищали від повалених дерев автошлях та дах житлового будинку

23 липня о 17:05 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в Ужгороді на проїжджу частину автошляху (район перехрестя пл.. Бабушкіна – вул. Гвардійська) впало дерево.

У дипломатичних колах мера Ужгорода Погорєлова вважають примітивним

Погорєлов і його «команда» вчергове продемонстрували примітивізм і некомпетентність.

В Ужгороді світлофор працює вночі, а вдень — ні

Ужгородські мами з дітьми у візочках вимушені бігати повз автівки, аби перейти дорогу. До редакції надійшов лист від місцевого мешканця, який не назвав свого імені. Подаємо тези мовою оригіналу.

Ужгородець просить владу заборонити рух велосипедистів у Боздоському парку

"Останнім часом все більше говорять про права велосипедистів і необхідність облаштування спеціальних впорядкованих доріжок для них, але, напевно, в місці наймасовішого скупчення ужгородців під час вихідних та літніх днів у Боздоському парку, на це ніхто не звертає увагу".

Ужгородські підприємці працюють без печатки

Печатка підприємця зараз не обов’язкова! Фізичні особи-підприємці не зобов’язані використовувати печатку при здійсненні підприємницької діяльності, — повідомляє   ДПІ у м.Ужгороді.

Виконком ухвалив виділення 2 млн. 250 тис. грн. на потреби Водоканалу

...й дозволив приватизувати житло у «маневровому» будинку.

Суд довів законність поселення ужгородки.   У мерії зобов’язані допомогти   з документами на квартиру

На «гарячу лінію» редакції цього тижня звернулася мешканка з вул. Заньковецької, 9 Єлизавета Комар.

Балогу вкусив кліщ.   У нього пронос

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді. Як повідомляє сайт, Балога захворів. Зі слів охоронця, який опікується песиком Балогою, уже з понеділка в собаки пропав апетит.

Прокуратура Ужгорода перевірить, чи законно знищили зелену зону   на вул. Собранецькій, аби прокласти

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала питання проведення перевірки щодо знищення зеленої зони, що біля багатоквартирних будинків №№ 74, 78 на вул. Собранецькій.

Влада збирається позбутися 30-ти комунальних об’єктів

У міській газеті від 13 липня надруковане оголошення Департаменту міського господарства про проведення конкурсу з відбору чергових об’єктів комунальної власності під розпродаж або передачу в оренду. Загалом їх аж 30 об’єктів.

Відома адвокатка Тетяна Монтян представила   в Ужгороді   книжку

В Ужгороді презентували книгу професора Університету Індіани Елінор Остром   «Керування спільним». Українською мовою книжку переклала відома адвокатка Тетяна Монтян. На основі праці американської економістки, яка п’ятдесят років писала книгу, вона розповіла про власність та майнові права в Україні

Від виконкому в середу очікують...   правопорушень

На завтрашньому засіданні виконкому вже традиційно розглядатиметься кілька питань, проти прийняття яких постійно виступає громада міста – наголошує колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський.

Центр обслуговування Ужгородської МДПІ надав майже 40 тисяч послуг

Завдяки таким сервісам платники податків можуть оперативно отримати необхідну правову та податкову   допомогу.

Бaлога вкусив офіціантку ресторану

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий».

Ужгородські аптеки пустили з молотка   за зниженою ціною

У минулому номері міської газети можна було почитати про результати
так званого аукціону з продажу восьми міських аптек.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат