Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1760, 20

Підприємства-боржники змусять розрахуватися зі своїми працівниками

В Ужгородській міськраді під керуванням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова відбулося засідання комісії з питань забезпечення своєчасності й повноти сплати податків та погашення заборгованості з заробітної плати, стипендій та інших соціальних виплат.

На маршруті № 24 водії ображають пасажирів

На «гарячу лінію» редакції звернулися пенсіонери, які користуються послугами маршруток № 24. Схвильовані люди, серед яких хворі після недавно перенесеного інсульту, скаржилися на вкрай погану роботу автобусів, що курсують цим маршрутом.

Як в Ужгороді облаштовують Швабську (ФОТО)

Тривають роботи з прокладання тротуару по вул. Швабській.

Прокуратура перевірить, чи законно Ужгородська міськрада віддала землю в центрі Ужгорода

Прокуратура Ужгорода ініціювала перевірку законності рішення про приватизацію шляхом викупу землі в центрі міста.

Муніципальні міліціянти   придбали собі   уніформу

Працівники відділу муніципальної поліції Ужгородської міської ради придбали собі службову форму за особисті гроші. Про це журналістам повідомив міський голова Ужгорода Віктор Погорелов у відповіді на інформаційний запит.

Генплан Ужгорода до кінця тижня відправлять у столицю

До кінця тижня всі зауваження до генплану Ужгорода відправлять генеральному проектанту. Вчора, 19 червня, в Ужгородській міськраді спільно з представниками громадських організацій відбулося узгодження погоджувальною комісією зауважень до генерального плану міста.

Понад 23,6 мільйонів гривень відшкодували ужгородські суб’єкти господарювання

ДПІ у м. Ужгороді підбили підсумки за 5 місяців поточного року по відшкодуванню ПДВ - одного з найвагоміших податків що зараховується до казни нашої держави.

Ужгородцям нагадують, що за землю треба заплатити

Шановні громадяни - землевласники, ДПІ у м.Ужгороді нагадує Вам, що згідно Податкового кодексу податок за землю за 2013 рік необхідно сплатити протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення.

В Ужгороді роздерибанять землю

На третьому пленарному засідання міськради 18 червня, о 14.00 планується потрійний дерибан землі.

Замість дитячого майданчика — АЗС

Лягати під колеса будівельної техніки, перекривати рух та мітингувати під стінами Ужгородської міської ради обіцяють мешканці вулиці Шумної обласного центру Закарпаття на знак протесту проти будівництва під вікнами їхніх будинків газово-бензинової автозаправної станції.

Чи повернуть   собі спокій мешканці   з пр. Свободи, 25?

Ми вже повідомляли про ситуацію, що склалася з відкриттям кафе на пр. Свободи, 25. Подаємо до відома читачів інформацію від відділу внутрішньої політики, організаційної роботи та зв’язків із громадськістю Ужгородської міської ради.

“Ми заробили гроші,   а отримали... сльози”

До редакції звернувся ужгородець Юрій Андрашко, який поскаржився на факти порушення трудового законодавства стосовно нього та бригади працівників. Він разом із 16 членами бригади на схилі г. Плай працювали на прокладанні підземного електрокабелю.

Роботодавці боргують ужгородцям по зарплаті понад 1 млн. грн.

Точніше, сума загальної заборгованості по зарплатах в Ужгороді складає 1 млн. 53 тис. грн.

Військове кладовище   на Шахті реконструюють за проектом-переможцем конкурсу, а сквер біля ОДА догляд

Ми вже повідомляли, що в Ужгороді вирішили відновити військовий цвинтар часів Першої світової війни, що розташований у мікрорайоні Шахта.

З-під   заваленного дерева в Ужгороді машину звільняли рятувальники

11 червня о 23:15 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття за допомогою звернувся мешканець обласного центру, власник автомобіля ВАЗ-2107.

На проспекті Свободи самовільно захопили зелену зону (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

7 червня 2013 року близько 8 години ранку почалося чергове рейдерське захоплення зеленої зони на прибудинковій території багатоквартирних будинків №25 та 3 по просп.Свободи в м.Ужгороді.

Катастрофічний паводок   в Ужгороді можливий   раз на 100—150 років, стверджують фахівці.

Цього тижня в мерії відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Йшлося про готовність служб до дій у разі паводка. Як доповів спеціаліст відділу оборонної та мобілізаційної роботи Сергій Дмитрієв, сьогодні та в найближчий час проблеми затоплення міста не існує.

Ужгород за забрудненістю повітря поряд із Запоріжжям, Макіївкою, Дніпропетровськом, Донецьком...

За інформацією сайта fakty.ua, за 2012 рік найвищий рівень забруднення повітря, який оцінювався за комплексним індексом забруднення атмосфери (КІЗА), зафіксований у п’яти містах України —   Одесі, Горлівці, Армянську, Слов’янську й Дніпродзержинську.

Перинатальний центр ліквідують, натомість збудують... пологовий будинок

Ужгородські депутати під час сесії ліквідували міський перинатальний центр, натомість вирішили створити... пологовий будинок попри те, що власне медичні працівники були проти того, щоб це рішення ухвалювалося, й просили принаймні доопрацювати його.

На міських ринках покращать санітарію?..

Міський голова Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат