Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1780, 20

Катастрофічний паводок   в Ужгороді можливий   раз на 100—150 років, стверджують фахівці.

Цього тижня в мерії відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Йшлося про готовність служб до дій у разі паводка. Як доповів спеціаліст відділу оборонної та мобілізаційної роботи Сергій Дмитрієв, сьогодні та в найближчий час проблеми затоплення міста не існує.

Ужгород за забрудненістю повітря поряд із Запоріжжям, Макіївкою, Дніпропетровськом, Донецьком...

За інформацією сайта fakty.ua, за 2012 рік найвищий рівень забруднення повітря, який оцінювався за комплексним індексом забруднення атмосфери (КІЗА), зафіксований у п’яти містах України —   Одесі, Горлівці, Армянську, Слов’янську й Дніпродзержинську.

Перинатальний центр ліквідують, натомість збудують... пологовий будинок

Ужгородські депутати під час сесії ліквідували міський перинатальний центр, натомість вирішили створити... пологовий будинок попри те, що власне медичні працівники були проти того, щоб це рішення ухвалювалося, й просили принаймні доопрацювати його.

На міських ринках покращать санітарію?..

Міський голова Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста.

«Кондитерський дім Бондаренко» для справжніх ласунів відкрили в Ужгороді

Відтепер посмакувати авторськими цукерками, мармеладом, тістечками від відомого «Кондитерського дому Бондаренко» можна в Ужгороді. Днями на одній із центральних площ відкрили затишну кав’ярню, за словами власника Ігоря Бондаренка, своєрідний перший філіал в Ужгороді вже відомої в Мукачеві кондитерської.

Міськрада обговорила встановлення опалення в квартирах незахищених верств населення

Як вже згадувалось, на нараді обговорювали питання узаконення індивідуального електричного опалення в квартирах незахищених верств населення.

Майже 14 мільйонів боргують ужгородці "Водоканалу"

Шановні мешканці міста   Ужгорода, адміністрація КП «Водоканал м.Ужгорода» знов вимушена підняти гостре питання про заборгованість фізичних та юридичних осіб за послуги водопостачання та водовідведення, що спонукає нас проводити роботу по відключенню боржників.

Ужгород: 298 мешканців негазифікованої п’ятиповерхівки на вул. Бородіна, 14 п’яту добу без електрики

Колективний лист-звернення про допомогу

31 травня близько 11:00 в будинку на вулиці Бородіна, 14 ужгородські енергетики вимкнули електроенергію. До цього часу (п’яту добу) 298 його мешканців, серед яких й маленькі діти, в будинку, де нема газопостачання, залишаються без світла.

Передсесійний виконком: тераси, дороги, відеонагляд, фасади...

На розгляд виконкому Ужгородської міської ради 29 травня виносилося 15 питань. Міський голова Віктор Погорєлов запропонував «докинути» ще питання фінансування діяльності Служби пасажирських перевезень на суму 70 тис. грн. , а також щодо проведення конкурсу на обслуговування міських зон відпочинку, які було визначено нещодавно. При цьому мер зауважив, що бажаючих і торік було зовсім мало, адже бізнес прямо залежить від погоди, тому невідомо, чи будуть такі взагалі.

Мер Ужгорода обіцяє,   що в мікрорайоні Червениця прокладуть каналізацію

Днями міський голова Віктор Погорєлов зустрівся з представниками кооперативу мікрорайону Червениця з приводу облаштування в мікрорайоні каналізації. Гроші на це в бюджеті міста передбачені в розмірі 200 тис. грн., повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради.

На сесії Ужгородської міськради планується земельний дерибан, – Волосянський

Колишній член виконавчого комітету Ужгородської міської ради Олександр Волосянський стверджує, що на сесії міськради у п’ятницю, 31 травня, планується дерибан   паркових зон та прибудинкових територій.

Цілодобовий магазин відібрав   у людей ... сон

Мешканці будинку, що на пр. Свободи, 25, шукають у прокуратурі, мерії, ЗМІ порятунку від того життя, яке їм влаштував новий магазин, що відкрився поряд.

У сквері біля УСБУ прижилася... антисанітарія

До редакції звернулася ужгородка Анжела, яка після прогулянки з дітьми у скверику на вул. Довженка (навпроти будівлі СБУ) не могла втриматися від обурення.

У місті зафіксоване неконтрольоване розкопування тротуару

Як повідомила пресслужба Ужгородської міської ради, 20 травня на вул. Лучкая керівництвом мовної школи ЛІК було проведено роботи з розриття тротуару, проте дозвільних документів на земляні роботи в них не було. Самовільне виконання таких робіт без відповідних схем та креслень внутрішніх комунікацій, які розташовані поряд, могло спричинити їх пошкодження. З приводу розриття тротуару до КП «Водоканал» керівництво школи не зверталося.

«Корону» остаточно знищують, аби за безцінь «доприхватизувати»

Раніше ми повідомляли, що 15 березня невідомі захопили будівлю історичного комплексу «Корона» на пл. Театральній 5, 7. Як висловився тоді директор Департаменту міського господарства О. Касперов, робилося це з метою «консервації об’єкта».

Ален Панов реалізовуватиме проект «Ужгородського ренесансу»   і йтиме в мери

У 2011 році в Ужгороді було започатковано Концепцію відповідального забудовника, в рамках якої анонсовано проект «Капітульна, 22». Йшлося про реконструкцію одного з будинків XVIII ст. архітектурного комплексу ужгородської Замкової гори. На сьогодні всі роботи по проекту успішно завершені.

У п’ятницю в   Ужгороді   відкриється   фестиваль   чеської культури

Під   знаком   співпраці   Закарпаття і краю Височина   з 24 травня по 2 червня в   Ужгороді   пройде   фестиваль   чеської культури.

Як знищують   історичну пам’ятку «Корона» в Ужгороді

На   очах місцян навмисно затоплюється і руйнується історичний комплекс «Корона», а правоохоронці й управління культури мовби глухі і сліпі.

Математичний та філологічний факультети УжНУ залишилися без деканів

Днями своїх посад позбулися одразу два декани факультетів – математичного Микола Маляр і філологічного Юрій Бідзіля

Муніципальна поліція розбиратиметься з розритим тротуаром на вул. Лучкая в Ужгороді

Днями на вулиці Лучкая керівництво мовної школи організувало роботи з розриття тротуару. Дозвільних документів на земляні роботи у них не було, – кажуть у міській раді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат