Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1880, 20

Держінспекція каже, що Стипендії в УжНУ виплачують без порушень

Ужгородському національному університеті працювала Державна інспекція навчальних закладів України. Позаплановій перевірці передувала розміщена у місцевих ЗМІ інформація про призначення стипендій студентам, які навчаються на держзамовленні.

В Ужгороді відбудеться сесія міськради

29 березня, о 10-й годині, відбудеться засідання чергової XVII сесії Ужгородської міської ради. Відповідне розпорядження підписав Ужгородський міський голова Віктор Погорєлов.

Ужгородців просять струсити сніг з дахів

Вразі, якщо біля вашої будівлі є пішохідна зона, а на даху зібрався сніг необхідно вжити запобіжних заходів.

Маршрутки подорожчали, проблеми залишилися

До редакції звернулася п. Марія, яка мешкає на вул. Заньковецької. Ужгородка поскаржилася на роботу транспортних маршрутів №№ 8, 24, 58. Цитуємо: «14 березня о 13.20 автобуси № 8 і № 58 не зупинялися, а водії на зупинці «міська поліклініка» тільки глузливо махали пільговикам рукою...

Мешканцям «нового» району цього тижня Водоканал радив кип’ятити воду з-під крана   й продовжувати роб

Цього тижня на під’їздах кількох ужгородських будинків з’явилися «листівки» від КП «Водоканал м. Ужгород» з рекомендаціями кип’ятити воду перед уживанням.

Студенти вимагають від влади знизити для них вартість проїзду в маршрутці

Студенти Ужгородсь-кого Національного університету написали звернення до мерії з вимогою знизити вартість проїзду у громадському транспорті. Молодь просить повернути попередню вартість проїзду в маршрутках, оскільки тисячі студентів щодня кілька разів їздять маршрутками.

Ужгородців обурюють злочинне вирубування дерев і непрацюючі світлофори

Мешканка вул. Гвардійської, 7 Юлія Андріївна поділилася тривогою і болем із приводу того, що в місті знищують здорові дерева, які прикрашали місто і були його «зеленими легенями».

Ужгородського депутата І. Волошина суд визнав корупціонером

Cуддя Ужгородського міськрайонного суду оголосив рішення, прийняте за результатами розгляду адміністративної справи про вчинення корупційного правопорушення стосовно депутата Ужгородської міської ради, голову ГО "Антикорупція" Івана Волошина.

В Ужгороді завтра зберуть близько 100 літрів використаних батарейок

Учора у смітниках на вулиці 8-Березня знаходилось близько 20 використаних батарейок. Як відомо, одна батарейка, при потраплянні у навколишнє середовище, забруднює 20 квадратних метрів ґрунту або 400 літрів води. Тож сьогодні варто нагадами ужгородцям про спеціальні пункти збору використаних батарейок, котрі з минулого року діють по всьому місту.

В Ужгороді мешканці вулиці Лобачевського б'ють на сполох

У зв'язку з опадами, що були в останні дні на Закарпатті, затопило одну з самих жахливих вулиць Ужгорода. Жителі багато страждальної вулиці Лобачевського в розпачі, всі їхні попередні звернення до компетентних органів були проігноровані.

В місті зникають «маршрутки»

Нещодавнє підняття в Ужгороді ціни на проїзд у маршрутних таксі з 2,00 до 2,30 гривні не принесло городянам жодного покращення якості перевезень.

Транспортна плутанина   і попсовані нерви ужгородців

Оскільки невдовзі має пройти конкурс щодо маршрутів №№ 9, 18, 158, виконком цього тижня вирішив допускати до нього автобуси, що мають пасажиромісткість не менше 18 сидячих місць й обладнані GPS-системами та відеореєстраторами. А ще перевізники зобов’язані перевозити пасажирів-пільговиків. Для цього один із автобусів на маршруті необхідно обладнати під потреби інвалідів-візочників.

Від машзаводу заберуть землю за нецільове використання?

У середу на засіданні виконкому Ужгородської міської ради розглядалося питання щодо ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса».

«Уж-світло» ліквідовано

У перший день весни відбулася позачергова сесія Ужгородської міської ради. Основною офіційною причиною її скликання стало надходження субвенції з обласного та державного бюджетів для погашення кредиторської заборгованості за 2012 рік. У міста залишилися борги перед виконавцями робіт, тому що значну частину коштів затримувало казначейство.

Пішохідні переходи в Ужгороді, несуть пряму загрозу життю людей

Пішохідні переходи несуть пряму загрозу життю людей. Так можна назвати ситуацію, що склалась.

"Стражі порядку" охоронятимуть Ужгород

Громадське формування "Стражі порядку Ужгорода" охоронятиме громадський спокій в місті разом з міліцією.

Ужгородом курсуватиме спеціальний автобус для людей з обмеженими можливостями

В Ужгороді з’явиться автобус загального користування обладнаний для перевезення людей з обмеженими можливостями.

Ужгородська маршрутка №7 не їздитиме до кінцевої зупинки

6 березня виконкомі прийняли рішення "Про тимчасову зміну схеми руху автобусного маршруту".

«Стражі порядку»спільно   з міліцією охоронятимуть Ужгород

Сьогодні, 6 березня, на засіданні виконавчого комітету ужгородської міської ради прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку "Стражі порядку Ужгорода"

Новий генплан Ужгорода на карті

Пропонуємо оновлену інформацію по генплану Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат