Переселенці зі Сходу співали в нічному кафе...   гімн країни-агресора,

01.08.2014 13:47 РАТУША

...через воєнне вручання якої сховалиcя у мирному Ужгороді

Минулої п’ятниці на сесії Ужгородської міськради був один із тих випадків, коли влада підтримала позицію громади м. Ужгорода.


Депутати проголосували за звернення до служб, відповідальних за переселенців зі сходу України, а також військкомату, правоохоронців стосовно поведінкових тенденцій тих, хто перебрався до нашого міста через війну на Сході.

Звісно, переселенцям нелегко, вони травмовані війною, позбавлені звичних устоїв життя. Однак... у місті з прибуттям переселенців (серед яких чимало чоловіків призовного віку) зафіксовано крадіжки, п’яні бешкети, непритаманне місту загалом хамство у громадських місцях, зокрема ввечері й уночі. Так, в одному з нічних кафе на Капушанській підпила компанія голосно розспівувала... гімн країни-агресора, через воєнне втручання якої ці молодики і сховалися власне в Ужгороді. Провокативну поведінку з боку прибулих перехожі спостерігали в суботу 26 липня поблизу головпоштамту тощо. Поки що це різко впадає у вічі й викликає роздратування, але невідомо чим обернеться вже завтра. Однозначно інше — Ужгороду не потрібні жодні конфронтації.

Логічно, аби прибулі чоловіки ставали на облік до місцевого військкомату, адже війна триває власне на їхній малій батьківщині, тож не слід ховатися за спинами ужгородських чоловіків, які їдуть на Схід відвоювати повернення тимчасових переселенців до своїх домівок. Відтак необхідно, аби компетентні служби проводили з переселенцями толерантні бесіди і щодо загальних правил поведінки в суспільстві, і щодо власне їхніх громадянських обов’язків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат