Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1800, 20

Закарпатці можуть розраховувати на відкриття авіарейсу "Ужгород-Прага"?

За місяць авіакомпанія, що обслуговує рейси з Ужгородського аеропорту, остаточно визначиться, чи розпочне рейси в напрямку Ужгород-Прага-Ужгород. Про це телеканалу «Перший Діловий» повідомили представники компанії, що займається перельотами

За чиї кошти і як саме ремонтуватимуть   пл. Театральну?

Наприкінці березня під час прес-конференції міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов обіцяв із настанням тепла взятися за ремонти, зокрема і пл. Театральної. Площу обіцялося не просто підлатати, а відремонтувати капітально.

З тераси нового кафе-бару «Fellini» зловмисники викрали туї, які стояли тут усього день

Днями в Ужгороді гостинно відкрилися двері кафе-бару «Fellini», що в мікрорайоні «Білочка на розі вулиць Перемоги та Белінського. Гарний інтер’єр у стилі лаунж, особливо привабливий для молоді, зі шкіряними різнокольоровими диванами, ідеальною для спекотної пори прохолодою і простором, затишна атмосфера. Господарі подбали і про естетику прилеглої території: тротуар викладений бруківкою, висаджено молоді туї.

Обласну стоматологію залишили без даху

Донедавна тут можна було лікувати зуби без-коштовно. Щодня дан-тисти приймали близько сотні пацієнтів, третина
з яких — із навколишніх сіл, лікували дітей, пенсіонерів та соціально незахищених громадян.

Влада встановить   в Ужгороді понад сім десятків МАФів

Частина будок «виростуть» у історичному центрі.

Де в Ужгороді продаватимуть розсаду

В Ужгороді визначили місця для торгівлі весняною розсадою.

В Ужгороді вчителям хронічно   затримують зарплату

Сьогодні вже 25 квітня, а працівники шкільних та дошкільних закладів Ужгорода все ще не отримали аванс, який повинен надходити на зарплатні картки до 15 числа кожного місяця.

28 квітня в Ужгороді розпочинається двотижневий фестиваль Сакури

З 29 квітня по 12 травня 2013 року в Ужгороді дано старт дням Саури в Ужгороді.

Ужгородський замок запрошує на виставки

Серед виставок — тимчасова експозиція «Містичне число 9 у житті та творчості Арпада Філепа» з нагоди 150-річчя від дня народження угорського поета, письменника, драматурга, музиканта.

Що сьогодні робитимуть ужгородські комунальники

Інформація з робіт по утриманню об’єктів міського благоустрою, які   заплановані   комунальними службами міста на 23 квітня.

Губернатор Ледида закликав мера Ужгорода навести лад у місті

Наруги над обласним центром із боку міської влади не витримав уже й керівник області Олександр Ледида. Неохайний та брудний Ужгород нарешті потрібно прибрати. Про це губернатор сказав на зустрічі з мером Ужгорода Віктором Погорєловим.

Влада заборонила продавати дітям спиртне на відстані менш ніж 150 м від школи. А далі вже можна?

Ми повідомляли про наміри влади заборонити продаж спиртного біля навчальних закладів Ужгорода. Питання вже звучало на одному з попередніх засідань виконкому, а 17 квітня рішення було ухвалене остаточно і в деталях.

Суд скасував рішення про нові ціни   на маршрутки

Ужгородський міськрайонний суд скасував рішення виконкому Ужгородської міської ради про підняття цін на маршрутки.

Виконком роздав дозволи   на рекламні щити   й ведення торгівлі

Питання, яке минулого разу виконкомом відправлялося «на довивчення», цього тижня спливло знову, вже «довивченим».

Площу Петефі таки зроблять пішохідною?

Про те, щоб зробити частину площі Петефі пішохідною зоною, йшлося на засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу.

Що сьогодні робитимуть комунальники

План роботи ужгородських комунальних служб на 19 квітня.

Кошмар ужгородських водіїв — дороги, густо вкриті виразками погореловських стандартів господарювання

Уже несколько дней в Ужгороде стоит теплая погода, и по прогнозам синоптиков она продлится еще неделю, после чего возможны дожди. Но ремонт, хотя бы ямочный (!!!), не производят в городе, где уже все дороги усеяны гигантскими, опасными для жизни водителей и пешеходов, ямами.

Земляні роботи на центральних вулицях Ужгорода проводитимуть лише у вихідні

Під час прийняття чергового рішення про надання дозволів на проведення земляних робіт на території м. Ужгорода Віктор Погорелов вніс пропозицію щоб земляні роботи, заплановані на центральних вулицях міста, виконувалися лише у вихідні.

Частину площі Петефі зроблять пішохідною

Частину пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту необхідно звільнити від транспорту. Після розгляду порядку денного вчорашнього виконкому міським очільником було порушено питання про закриття пл. Ш.Петефі біля пішохідного мосту для транспорту, яке буде винесено на обговорення транспортної комісії.

Ужгородська влада запропонувала безробітним громадські роботи

Для забезпечення тимчасової зайнятості   безробітних, які перебувають на обліку в Ужгородському міському центрі зайнятості, та з метою організації і проведення громадських робіт тимчасового характеру члени виконкому прийняли рішення про організацію громадських робіт у 2013 році.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат