Після сумнівного газдування тимчасовий мер прагне заховатися в парламенті?

10.10.2014 12:59 РАТУША

Минулого місяця в місті нарешті визначилися з фірмою, яка встановить GPS-системи в ужгородських маршрутках, довіривши це житомирському ПП «Автоімідж». Тоді аргументом на користь цієї фірми стала її нібито нижча ціна на послуги.

Проте передісторія цього така. Під час закритого засідання конкурсного комітету з визначення фірми на забезпечення GPS-системами ужгородських маршруток голоси розділилися порівну — між ТОВ «Ужконтроль» і ПП «Автоімідж». Конкурсний комітет віддав перевагу ужгородському ТОВ «Ужконтроль» і фірма-переможець конкурсу почала готуватися до укладення угоди і надання послуг. Але вже дуже скоро, на засіданні виконкому 10 вересня, рішення конкурсного комітету було відмінене, а натомість обране інше підприємство — житомирське ПП «Автоімідж», послуги якого визнано нібито дешевшими.

Згідно з рішенням № 362 «Про визначення переможця конкурсу», членами виконкому було вирішено «скасувати рішення конкурсного комітету від 28.08.2014 про визнання ТОВ «Ужконтроль» переможцем конкурсу з визначення суб’єкта господарювання для виконання функцій організації та управління рухом автобусів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням GPS-систем та визнати надавачем таких послуг ПП «Автоімідж»». У пропозиції до рішення значиться, що щомісячна вартість адміністрування за один радіотермінал у перші два роки користування становитиме 170,00 грн. із ПДВ, на наступні роки 100 грн. із ПДВ і включає в себе оплату трафіка GPRS оператора мобільного зв’язку.

Зміна попереднього рішення була зроблена шляхом ламання через коліно, під тиском «аргументів» тимчасового міського голови. Чим він сам особисто керувався, можна тільки здогадуватися.

За інформацією джерела, з ситуацією щодо переобрання фірми для виконання функцій організації та управління рухом автобусів на регулярних міських автобусних маршрутах загального користування з використанням GPS-систем знайомляться правоохоронні органи.

Мимоволі напрошується висновок. Якщо пригадати нещодавні земельні скандали, невмотивовані звільнення директорів низки комунальних підприємств під «своїх» людей, змушування депутатів на сесійних засіданнях голосувати неоприлюднені порядки денні, придбання, а згодом невиплату кредиту за автономні газові котельні для бюджетної галузі, а тепер і махлювання з фірмами-учасниками конкурсів, то стає зрозумілим, чому тимчасовий ужгородський мер поспішає заховатися за недоторканністю народного депутата й за кілька тижнів балотуватиметься до парламенту. Та чи там йому місце?..

ТЕГИ : Віктор Щадей

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат