Ужгородська прокура-тура «зацікавилася» гуртожитком   на вул. Бородіна,

08.08.2014 17:59 РАТУША

Водночас на Інтернет-сайтах заявляють про «рейдерство».

Як повідомив прокурор міста Ужгорода Володимир Гаврилюк, із метою захисту інтересів держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України в Закарпатській області прокуратура міста Ужгорода вступила до розгляду Ужгородським міськрайонним судом справи за позовом мешканки гуртожитку до виконавчого комітету Ужгородської міської ради й ПАТ «Житлово-побутове підприємство».

Прокуратура захищає права мешканців гуртожитку і просить суд визнати незаконними та скасувати рішення виконавчого комітету в частині продажу, реєстрації будинковолодіння, а також скасування свідоцтва про право власності на будівлю гуртожитку по вул. Бородіна, 14 у м. Ужгороді, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

У той самий час користувачі Інтернет-сайтів висловлюють своє власне ставлення до ситуації. Цитуємо один з коментарів. «Прочитали на сайтах про те, що прокуратура міста взялася захищати права мешканців гуртожитку на вул.Бородіна, 14. Ми готові довести документально, а не на словах, що позивач пані М. є тещею працівника обласної прокуратури, яка не зареєстрована в гуртожитку, самовільно протизаконно захопила хол на 4-му поверсі в вищезгаданому гуртожитку, на що є рішення суду про звільнення незаконно зайнятого нею приміщення (зайнятий сім’єю блок заборгував за комунальні послуги та проживання понад 60 тис. грн.). На нашу думку, з допомогою свого зятя, судячи з публікацій у пресі та тиску на підприємство, намагаються рейдерським способом захопити гуртожиток. Раніше пан прокурорський працівник проживав у самовільно зайнятому холі, де залишив заборгованість до 3 тис. грн., і після скандалу з затопленням сусідів виселився.За час проживання в гуртожитку він свою квартиру видавав у оренду. Раніше пані М. мала інше прізвище і була зареєстрована в блоці, а потім (можливо, від когось або чогось ховаючись) змінила прізвище і ніде не зареєстрована. Офіційно заявляємо, що заборгованість мешканців тільки за електроенергію становить 476,5 тис. грн., за водопостачання та водовідведення 275,7 тис. грн., за опалення (старі борги) 111,1 тис.грн. Гарантуємо звірення з кожним мешканцем гуртожитку для підтвердження заборгованості», запевняють у своєму коментарі автори, які назвали себе акціонерами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат