Як подорожчання маршруток допомагає ужгородцям зекономити гроші та нерви

admin 31.07.2014 13:22 РАТУША

Підвищення ціни проїзду в ужгородських маршрутках з 2,30 грн до 3-х пройшло під гаслами обіцянок міської влади та перевізників покращити умови проїзду.


Причиною ж подорожчання слугували сумнівні “розрахунки” та скарги перевізників на начебто “нерентабельність” старої ціни. Проте ніяких зрушень на краще в плані комфорту, ба – навіть простої зручності досі не відбулося.

Не кажучи вже про небезпеку для життя пасажирів, на яку “страждають” деякі аварійні “екземпляри” транспортних засобів, хамство водіїв та відсутність елементарних санітарних умов у салоні.

Через це, після чергового “поращення” ціни, перевізники “нервово курять в кутку”, втрачаючи “клієнтів” та скаржаться на зменшення доходів ще більше.

Причина – ужгородці тепер шукають альтернативні види транспорту. Дехто вважає за краще пройти кілька зупинок на “своїх двох”, дехто – купляє собі велосипед. А хтось “кучкується” групою по кілька чоловік, і наймають таксі. Кажуть, “в складчину” виходить те ж саме по ціні, що й в “маршрутці”, але з комфортом і швидше.

Подробиці – у сюжеті телеканалу “Тиса-1“.
Детальніше на сайті http://vsapravda.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат