Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1980, 20

«Різдвяний передзвін»   пролунав у   ПАДІЮНі

З колядками, віншуваннями та щирими побажаннями добра вихованці «ПАДІЮНу» уже почали святкувати Різдво.

38 тисяч гривень — на таку суму придбали лоти на благочинному прийомі в Ужгороді

В обласному центрі пройшов другий благочинний прийом з нагоди Дня Св.Миколая. Всього лотів придбали на суму 37699 гривень.

На площі Фенцика, в Ужгороді буде пункт обігріву, якщо буде сильний мороз

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, на більшій частині території України, починаючи з 15 грудня 2012 року, прогнозується пониження температури повітря до 15 градусів морозу і нижче.

«Різдво мовами друзів»

Різдво, Karacsony, Christmas, Vianoce, Weihnachten – слова, які в зимову пору є близькими для закарпазтців. У багатонаціональному краї свято Різдва починають відзначати ще з 24 грудня.

Фахівці розповіли, як вплине новий Закон про зайнятість населення на ужгородський ринок праці (ФОТО)

18 грудня в Ужгороді відбувся «круглий стіл» на тему: «Взаємодія Ужгородського міського центру зайнятості із соціальними партнерами, роботодавцями, громадськими організаціями щодо реалізації державної політики у сфері зайнятості населення».

Виконком розгляне цікаві питання

Завтра, 19 грудня, відбудеться засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Зокрема, розглядатимуть питання формування мережі таксомоторних стоянок, затверджуватимуть склад міської міжвідомчої комісії з питань реалізації державної   цінової політики та знову надаватимуть дозволи на розміщення зовнішньої реклами.

Що зміниться на ринку праці Ужгорода завдяки Закону про зайнятість населення

    У вівторок, 18 грудня, об 11.00 у приміщенні Ужгородського міського центру зайнятості (вул. Новака, 45, за обласною бібліотекою) відбудеться «круглий стіл» на тему: «Взаємодія Ужгородського міського центру зайнятості із соціальними партнерами, роботодавцями, громадськими організаціями щодо реалізації державної політики у сфері зайнятості населення».

Міські депутати одним махом ухвалили понад 60 питань...

...але не зуміли визначитися з кандидатурами секретаря ради й першого заступника мера.

Влада передумала проводити «сакуризацію» і обіцяє липи

Можливо, початок зими й переддень Новорічих свят — не той час, коли говорять про озеленення міста. Але як не говорити про це, коли на очах ужгородців обласний центр зусиллями влади перетворюється на пустир?

Ужгородців запрошують прикрасити місто перед святами

Міська влада просить ужгородців – підприємців, власників і орендарів торгових площ – взяти участь у прикрашенні Ужгорода заради створення відповідного настрою в місті у період різдвяно-новорічних свят.

Ужгородці їздитимуть на маршрутках за 2.30

Виконком Ужгородської міської ради вирішив підняти тарифи на пасажирські перевезення.

Новорічно-Різдвяні заходи

Ужгородська міська рада опублікувала програму Новорічно-Різдвяних заходів.

В Ужгород завтра рівно о 12.00 прилетить НЛО

12 грудня, рівно о 12.00 в Ужгород прилетить НЛО. Воно повинно «припаркуватися» на спеціальному УФО-паркінгу.

"Ужгород єврейський"

16 грудня, у рамках відзначення єврейського свята чуда – Хануки, що закінчиться вже цієї неділі, в Ужгороді заплановане проведення тематичної екскурсії "Ужгород єврейський".

На ужгородських медиків звалилося «покращення». Їх масово звільнятимуть  

На засіданні виконкому Ужгородської міськради цього тижня ухвалено рішення про оптимізацію медичної галузі міста, де зокрема йдеться про скорочення 80 посад ужгородських медиків. Метою таких заходів є зекономити для бюджету близько
2 млн. грн. на рік.

Круговерть МАФів по-ужгородськи

Сьогодні під час сесійного засідання депутати схвалили рішення про встановлення   близько 30 нових малих архітектурних форм   ( МАФів), зокрема   в історичній частині міста.

Стихійний базар на Белінського як... обличчя міста і влади

Мабуть, у кожного ужгородця (вже не кажучи про гостей із закордону — їх наші базари просто жахають) є претензії до антисанітарії, яка панує в обласному центрі.

Ужгородські вулиці продовжують «вирізувати». Після Швабської дерева зникли і на Мукачівській  

У попередньому номері газети ми повідомляли про дивні підходи міських господарників до реконструкції Швабської, яку повністю «оголили», знищивши геть усі зелені насадження, а також низки інших ужгородських вулиць, на яких ведеться невмотивована вирубка.

9 ужгородських гуртожитків передали місту

Відповідне рішення ухвалено сьогодні на засіданні сесії Ужгородської міської ради затвердженням «Програми передачі гуртожитків у власність територіальної громади міста на 2013-2015 роки».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат