Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2080, 20

Готуємося до зими ...

На виконкомі Ужгородської міської ради цього тижня йшлося про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду 2012—2013 рр.

Почесними громадянами Ужгорода стали Гюнтер Метцгер, Ганна Задорожна і Василь Шеба

Під час засідання сесії Ужгородської міської ради депутати обрали 3 осіб, яким присвоять звання Почесних громадян Ужгорода.

У центрі Ужгорода розкопали бомбу

Знахідку виявили під час ремонтних робіт на вулиці Швабській.

Скільки заробили Переста і Погорєлов на стоматкабінеті у ЗОШ № 4? (ЛИСТ)

Rionews вже писав про стоматологічний кабінет у ЗОШ № 4 в Ужгороді. Нам надійшов лист, подаємо його оригінал.

Погорєлова освистали

У п’ятницю на сесії міського голову Ужгорода освистали з вигуками «Ганьба!». Се­сійне засідання Ужгородської міської ради розпочалося за участі студентського «десанту» з плакатами на кшталт «Погорєлов, поверни місту «Корону», «Депутати, ви обранці народу, а не слуги Погорєлова», «Погорєлов зрадив ужгородців», « «Ужгород — понад усе, а не для кишені мера» тощо.

Міський голова став на захист білбордів, що захаращують історичний центр міста

Виконком Ужгородської міської ради, що засідав 19 вересня, знову розглянув питання рекламних білбордів, зокрема пропозицію від мера Погорєлова продовжити дозвіл для білбордів, розташованих на підпірних стінах уздовж Ужа на пл. Театральній, на захист яких він гаряче став, а також про надання дозволу на рекламну огорожу на перехресті вулиць Митної та Собранецької.

Будівлю в центрі міста вартістю понад 5 млн. грн. незаконно привласнили, оформивши на зека

За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області, 17 вересня прокурором міста Ужгорода порушено кримінальну справу за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману та підроблення офіційних документів.

У ЗОШ № 5 вчитимуть польської мови

І, вочевидь, у майбутньому школярам саме ця мова стане в нагоді, адже поляки активно співпрацюють із Закарпаттям, а наші абітурієнти дедалі частіше вступають до польських вузів.

В ужгородському сквері спалили і поламали лавиці

Ось так нині виглядає сквер біля хімічного факультету УжНУ.

Відкриття «шкільних» стоматкабінетів у центрі Ужгорода. Кому це треба і для чого?..

Понеділок для ЗОШ № 4 видався важким днем. У школі врочисто відкрили стоматкабінет, запросивши численних депутатів облради та представників мерії.

Ужгородців запрошують до участі у фестивалі-ярмарку "Золота осінь"

Запрошуємо всіх бажаючих субєктів господарювання та фізичних осіб   взяти участь у проведенні щорічного фестивалю-ярмарки "Золота осінь”, який відбудеться 29 - 30 вересня 2012 року у м.Ужгороді по вул. Довженка-Фединця.

В Ужгороді започатковують Вуличний університет

8 вересня в Ужгороді у парку «Підзамок» відбудеться перший «Вуличний університет» -   дискусійна   платформа для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем. Студентом ВУ може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Позбувшись університетського бюрократизму, корупції та культу «бала» будемо разом отримувати нові знання й пізнавати світ, - зазначають організатори.

«Бавка» перебазовується на Руську, 3. Театр закрито. Що далі?..

Театр ляльок «Бавка», який у квітні отримав звання академічного й дає за рік 400 вистав, вимушений переїхати на Руську, 3. Відтак 32-й театральний сезон Закарпатського обласного театру ляльок уже цієї неділі, 2 вересня, відкриється за іншою адресою.

Рекламні огорожі та політика

В Ужгороді скандал. Комунальні працівники під контролем муніципальної поліції почали демонтаж встановлених в Ужгороді під виглядом «декоративної огорожі» рекламних носіїв на площі Кирила і Мефодія.

Туалети просто неба претендують стати «візиткою» Ужгорода  

Проблема громадських убиралень у обласному центрі Закарпаття залишається вкрай гострою попри те, що Ужгород є містом, яке відвідує чимало туристів. Півтора року тому міська влада офіційно дозволила користування вбиральнями у приміщеннях виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ та організацій на безоплатній основі.

Суддю відкликали з відпустки, аби зняти арешт з "Корони" - джерела

Потенційні покупці ужгородської «Корони» звернулися в Ужгородський міськрайонний суд для зняття арешту прокуратури на її продаж. Про це повідомляє сайт Новини Закарпаття.

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу

На мера Ужгорода відкриють кримінальну справу, оскільки пан Погорелов - мер міста Ужгорода, ігнорує закони України. Згідно з рішенням суду мерія повинна виплатити 425 тисяч гривень та повернути їх ТОВ «Максавто».

В Ужгороді шукають машину, що скидала будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчи

Мерія просить допомогти відшукати автомобіль, з якого скидали будівельне сміття на необладнаний під це контейнерний майданчик. Це дозволить притягнути до адміністративної відповідальності водія, а також організацію (ТОВ "Комфортбуд"), на яку він працює.

Гаряча лінія

На «гарячу лінію» знову звернулися мешканці з вул. Заньковецької, 4.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат