Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2140, 20

За 5 місяців влада обіцяє притулок для тварин в Ужгороді

Для його будівництва і функціонування кошти планують виділяти частинами – по 200 - 250 тисяч гривень на рік.   У цьому журналістів переконав заступник міського голови Віталій Семаль. Притулок буде функціонувати для тимчасового утримання тварин. Він одночасно зможе помістити 70 особин.

Чому вже у березні Ужгород задихається?..

На вулицях Ужгорода діють «чистильники». Себто комунальники взялися «чистити» від старих дерев вулиці Собранецьку, Швабську, Мукачівську та Православну набережну. Чистити огульно.

«Азаров відібрав у «дітей війни» надбавку до пенсії!»

П. Петренко, «дитина війни», написав до редакції й зауважив, що було би добре, якби на шпальтах видання більше уваги приділялося «дітям війни». Читач негативно висловився в бік уряду, мовляв, обіцяли надбавку до пенсії, а обіцянка залишилася цяцянкою.

На ужгородському проспекті розташована найбільша у місті сміттєва «урна»

Металевий кіоск, що знаходиться в Ужгороді на проспекті Свободи поблизу будинку №51, перетворився на справжній контейнер для сміття. МАФ синього кольору, який розташувався одразу ж біля тротуару, потроху заповнюється непотребом.

Наркопритон під вікнами у "Старому Ужгороді"

Хто б відмовився мати помешкання на центральній пішохідній вулиці Ужгорода – Корзо? Переваги проживання просто в серці обласного центру важко переоцінити, а от про недоліки готові розказати мешканці внутрішнього дворика на Корзо, 11, котрі за останній рік сповна надивилися жахіть неконтрольованого молодіжного життя.

Таємниця «металевого паркану» переростає в черговий земельний скандал?

Таємні земельні оборудки в Ужгороді ведуться безпосередньо на очах в ужгородців.

Погорєлов відмовив телеканалу ZІК, тому що... енергетик!

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов минулого тижня зважився на брифінг, який розпочав із райдужних планів, а завершив виправдально-звинувачувальним пасажем.

З 1 березня вартість води   в Ужгороді   6,78 за куб. м  

До 1 березня ужгородці платили за воду КП «Водоканал» по 6,51 гривні за кубометр води (з ПДВ), а з початку весни платитимуть 6,78 гривні за 1 кубічний метр (з ПДВ).

На додачу до зарплати ужгородський мер Погорелов оформив собі ще й пенсію

Мабуть, 11 тисяч. грн. зарплати меру недостатньо: з минулого року він отримує ще й пенсію – 7 500 грн. щомісяця. Натомість зарплати освітян міста опинились під загрозою.

Ха! В Ужгороді прокладуть дорогу через злітну смугу аеропорту

В Ужгороді планують прокласти нову дорогу, яка буде перетинати злітну смугу аеропорту "Ужгород". Про це сьогодні на прес-конференції розповів мер Ужгорода Віктор Погорєлов.

Погорєлов боїться їхати до Львова на "прямий ефір" (ДОКУМЕНТ)

Проект журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK продовжує серію програм про міських голів міст Західної України. Фігурант програми Віктор Погорєлов, міський голова Ужгорода, прийти на червоний диван відмовився, а журналістам навіть пригрозив зверненням до суду.

«...Міська влада все робить проти бізнесу...»

Муніципальна поліція «працює». Минулого тижня ходили місцевими закладами харчування й погрожували штрафом 1700 гривень, якщо власники кафе не покладуть за свій кошт тільки такі й ніякі інші урни для сміття.

До десятої вечора в хурделицю автошляхи Ужгорода були кинуті напризволяще

У середу, 15 лютого, в обласному центрі панувала заметіль. Проїзд дорогами для водіїв перетворився на екстремальне авторалі, а пересування перехожих тротуарами... на натужне протоптування вузьких стежин, на яких двоє людей могли розминутися тільки коли один із перехожих робив крок у сніг... І жодної снігоочисної машини до пізнього вечора.

Мер Ужгорода заступився за «Кактус» і сказав, що його мамі шум теж заважає

Щотижня на шум у барі «Кактус», що в Ужгороді на Корзо, до міліції надходить приблизно 3 заяви.

У БТІ звільнили працівників, бо забагато знали?

І знову мер міста Віктор Погорєлов залишає без роботи працівників БТІ.

Тариф на ліфт зріс, але послуги не покращилися

Чимало ужгородців, які отримали січневі платіжки за користування ліфтами, збентежено телефонували до редакції: тарифи на ліфт суттєво зросли.

Мер Ужгорода дає підлеглим вказівки брехати?

(Мовою оригіналу) "Какие же кадры трудятся в городском совете, если один развлекается стрельбой в общественном месте, другой будучи в будний день навеселе, бьет насмерть людей по голове"

Площу Б. Хмельницького в Ужгороді таки забудують?

Сьогодні міська рада Ужгорода програла суд по пл. Б. Хмельницького. Господарський суд Закарпатської області виніс рішення на користь дніпропетровської фірми-забудовника, яка планує звести на території площі торгівельний центр.

Ужгородська влада нове призначення відзначить професійно весело

З достовірних джерел стало відомо, що новим ужгородським чиновником від культури, нарешті стане людина від культури...

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат