У середу в Ужгороді ліквідували   витік газу

admin 28.11.2013 12:03 РАТУША

27 листопада о 17:20 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття поступило повідомлення, що в обласному центрі на перехресті вулиць Підгірна-Берчені, стався витік газу.


Виїздом на місце, аварійною бригадою ПАТ «Закарпатгаз» проведено заміри концентрації газу в повітрі. За їх результатами було виявлено незначне перевищення граничнодопустимої концентрації газу. О 22:50 (в результаті проведення земляних робіт аварійною бригадою ПАТ «Закарпатгаз») визначено місце витоку газу з газопроводу середнього тиску та розпочато роботи з його ліквідації. О 03:40 28 листопада витік газу ліквідовано. На час проведення робіт даний район було відключено від електропостачання. Відключення споживачів від газопостачання не проводилося.
На місці події працювала мобільно-оперативна група Управління ДСНС України у Закарпатській області та фахівці територіального управління держгірпромнагляду у Закарпатській області.
Також, для забезпечення пожежної безпеки місця проведення аварійно-відновлювальних робіт, залучалася спецтехніка 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДПРЗ-1 м. Ужгород.

У ДСНС України
у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат