Мешканці гуртожитку УПМЛ просять захистити їх від терору

15.11.2013 14:36 РАТУША

Впродовж останніх місяців працівники редакції почули не одну розповідь від мешканців гуртожитку Ужгородського професійного машинобудівного ліцею, що на вул. Паризької Комуни, 3, котрі розповідали про терор, якого упродовж тривалого часу вони зазнають від інженера з експлуатації Тетяни Іванівни К. Втомившись від неадекватності цієї пані, люди почали шукати порятунку, звертатися до правоохоронних органів та преси.


У колективному зверненні мешканців гуртожитку до редакції «РІО» зокрема йдеться: «Раніше вона працювала комендантом гуртожитку Ужгородського професійного машинобудівного ліцею, нещодавно перейшла на посаду інженера з експлуатації будівлі. Увесь цей час своїми діями та словами вона тероризує мешканців гуртожитку, більша половина яких — це неповнолітні й діти-сироти.

Ми, мешканці гуртожитку, перебуваємо у постійному стресі через її необгрунтовану агресію, намагання спровокувати різноманітні конфлікти. Більше того, вона швидка на рукоприкладство, образи й погрози (навіть убивством!) в усній і письмовій формі. Тому ми змушені були неодноразово звертатися до керівництва УПМЛ, на балансі якого перебуває даний гуртожиток. Однак усі наші звернення залишалися поза увагою та без вжиття з боку керівництва належних у таких випадках заходів, аби припинити хуліганські дії з боку цієї пані.

При цьому, як нам стало відомо, всю інформацію про реєстрацію скарг від студентів і викладачів із журналу вхідної кореспонденції було вилучено, а самі звернення знищені.

На сьогодні ситуація в гуртожитку склалася така, що навіть родини з малолітніми дітьми не можуть почуватися у безпеці на території загального користування, оскільки постійно відчувають тривогу за свою безпеку, здоров’я і навіть життя своїх дітей.

На сьогодні звернення мешканців гуртожитку з проханням захистити наше право на спокійне безпечне життя спрямовані головному прокуророві м. Ужгорода І. Штефанюку, начальникові Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Є. Калитичу, депутатові Ужгородської міської ради С. Горбаню. Ми хочемо елементарного — відчуття безпеки і спокою, без тероризування, образ і принижень, від чого вже дуже втомилися...»

(Підписи в редакції)

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат