Мешканці кількох будинків просять владу   залатати ями і встановити ліхтарі

23.11.2013 10:31 РАТУША

До редакції з листом звернулися мешканці будинку № 35 на вул. Перемоги (32 підписи), будинків №№ 13, 15 на вул. Белінського (84 підписи), будинку № 20 на пр. Свободи (31 підпис), які хочуть упорядкувати прилеглу до їхніх будинків територію.

«Через те, що наші будинки розташовані поблизу продуктового ринку «Білочка» й супермаркету «Вопак», під’їзні шляхи до будинків мають велике транспортне навантаження, внаслідок чого перебувають у жахливому стані. Глибокі ями, зруйновані пішохідні зони (або ж їх повна відсутність) зробили неможливим пересування прибудинковою територію як для дорослих, так і для дітей. Особливо у випадку негоди, дощу чи снігу. До того ж на території між нашими будинками повністю відсутнє вуличне освітлення. Перехід на зимовий час ще більше ускладнив ситуацію — мешканці прилеглих будинків виходять із дому затемна і повертаються, коли надворі вже темно.

Численні обіцянки депутатів, до яких ми зверталися, не були виконані. Також не було проведено перевірку стану вуличного освітлення працівниками «Закарпаттяобленерго»й зроблено бодай якихось спроб поліпшити ситуацію. Тому навіть оперативне прибуття «швидкої» безпосередньо до будинку, де очікує хворий, стало практично неможливим за таких обставин — численні глибокі ями не дозволяють під’їхати, а суцільна темрява — знайти потрібну адресу», — розповіли мешканці. 18 листопада вони подали заяву до міськвиконкому зі сподіваннями, що на прилеглих до їхніх будинків територіях невдовзі зникнуть ями і з’являться ліхтарі.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат