Заступницю ужгородського мера хотіли підставити на хабарі?

admin 20.11.2013 15:27 РАТУША

Як повідомляє сайт   «7 Днів», у міськраді Ужгорода   працюють правоохоронці. Їх викликала заступник міського голови Данієлла Геворкян. Нагадаємо, за посадовими обов’язками Геворкян веде зокрема і питання призначення опіки та піклування над дітьми, усиновлення тощо.


Сьогодні проходило засідання відповідної комісії з питань захисту прав дітей. На нього викликали ряд осіб, зокрема і пару, щодо якої було кілька заяв від батьків та педагогічного колективу з приводу неадекватної поведінки в дитсадку чоловіка, який приходить за одним з маленьких хлопчиків. Вихователі і батьки просили представників влади перевірити в яких умовах виховується дитина. Викликали на засідання маму дитини, а разом з нею прийшов і її співмешканець, на якого і скаржилися із садочка.

На засіданні, де, до речі, були присутні біля десятка посадових осіб, зокрема і працівники міліції та прокуратури, чоловік теж поводився досить «гостро». На прохання показати посвідчення особи жінка взагалі не відреагувала, а чоловік надав водійські права якогось дивного, за словами Геворкян їй незнайомого зразка.

Відтак чоловік клав на стіл Даніелли Сергіївни кілька документів, рухав ними, створював «суєту». До розгляду цього питання комісія вирішила повернутися за 2 тижні. Коли ж Геворкян взяла документи, під ними виявила кілька сотень гривень.   Вона тут же зателефонувала до міліції, а чоловік поспішив залишити мерію.

Як прокоментувала заступник міського голови «7 Днів», вочевидь її та міську владу хотіли таким чином підставити, дискредитувати, підірвати авторитет місцевої влади.

Прес-секретар обласного УМВС Олег Подебрій повідомив «7 Днів», що наразі проводяться слідчі дії, подробиці будуть згодом. Свідки, яких було біля десятка, кажуть, що з одягу чоловіка чути було якісь сторонні звуки, тобто, можливо, він вів відео чи аудіо записи. Тоді виникає питання, хто ж стояв за цією провокацією. Наскільки оперативно спрацюють правоохоронці, адже й офіційно все, що робиться у кабінетах мерії, фіксується на відео, побачимо уже ближчим часом.

Джерело: 7dniv.info

admin

Коментарі :


24.11.2013 15:05 опер

Мацола за тим стоїть або Кулітка то їх стиль давання показників по хабарям. Ядна така сука штатний взяткодатель їхня літом торгує гарбузами на автозупинці у Барвінку друга жиє в Оноківцях і пасе коров багатодітна.


22.11.2013 11:45 Трой

В Ужгороде семью заявившую о вымогательстве в садике - решили запугать органами опеки !!
Пожалуйста !! максимальный репост !!
В Ужгороде заместителя мэра пытались подставить на крупной взятке
http://ua-reporter.com/novosti/143966
Я ЭТОТ ПАПА !! Контактный телефон: (063)1715683
СТАТЬЯ заказная - комментарии ограничены !!! И я по судам затаскаю этот интернет ресурс !!!
Мы неоднократно писали жалобы на коррупцию в садике, их откровенно игнорирует мэрия и прокуратура!!! В итоге написали уже на меня и жену, что мы плохие родители, а я видите ли ругаюсь, что в садике холодно - ОТОПЛЕНИЕ НЕ РАБОТАЕТ и РЭКЕТ !! ))) В садике не работает отопление, подали заявления о возбуждении уголовного дела на ВСЕХ кто допустил халатность в результате которой ребёнок заболел, подали ДО УКАЗАННОГО ЗАЯВЛЕНИЯ РОДИТЕЛЕЙ - вот Геворкян и перепугалась )) На заседании вела себя нагло и заявила, что наши жалобы не по делу, а они идут уже почти год !! рассматривать не будет ..... Вот ей в морду копии заявлений и полетели, и об этом я не жалею !!! ХВАТИТ ТЕРПЕТЬ ЭТО БЛЯДСТВО !! Я ИДУ В СУД - и явно не в Ужгородский !!! И если свидетели не способны отличить бронежилет от камеры - то они или дэбилы или слепые .....
Поражает оперативность статьи !! Мы вышли из здания в 13-10 в сопровождении охраны !! А статья вышла в 15-30 !!
Мне уже плевать на угрозы с боку мерии и тд. уже почти пол года, я могу себе это позволить !! - жена и сын за пределами страны на данный момент и под охраной уже давно, но это дело я уже доведу до конца !!


А судя по количеству оперативников в коридоре нас планировали "принимать" прямо на выходе из кабинета - за взятку, но мы так нагло стали орать и в пластиковые права деньги явно ни как не засунешь (да Геворкян - даже права у меня эксклюзивные ....), вот замысел и не удался !!! И проведение видео съёмки в кабинете где принимают решения об опеке противоречит закону !!!!! Как ОООЧЕНЬ МНОГОЕ В ДАННОМ ДЕЛЕ !!! ЛЮДИ ДА ЧТО С ВАМИ СТАЛО ???!!! ВЫ КУЧКИ ОБНАГЛЕВШИХ ВОРЮГ БОИТЕСЬ !!! ГДЕ ВАША ГОРДОСТЬ ?? Что Вы скажете вашим детям ???....... Сынок у тебя порок сердца потому- что в садике(школе) не топили и ты заболел ????!!!! А я за это ещё и две штуки дал деточка !!!....


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат