Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2100, 20

Гаряча лінія

На «гарячу лінію» знову звернулися мешканці з вул. Заньковецької, 4.

Відповідь анонімові. Мешканці стверджують: їх оббрехали в ЗМІ  

Днями до редакції надійшов лист від мешканців вул. Станційної, 36 (підписи в редакції), де вони висловили своє ставлення до публікації в одній зі закарпатських новинок «Мешканці Ужгородського будинку на вулиці Станційній не можуть поділити горище».

Ситуацію з антисанітарією на Кармелюка, 12А розглянуть СЕС і прокуратура

Про ситуацію з антисанітарією, що склалася неподалік центру Ужгорода на вул. Кармелюка, 12А, ми розповідали не раз.

Фотофакт

Такі ось берізки ЖРЕР № 1 вирощує на вул. Жемайте...

Мешканці мікрорайону Боздош просять начальника Ужгородського МУ УМВС п. Гебеша захистити   їхнє право

Нещодавно головним міліціо-нером Ужгорода призначено під-полковника міліції Олександра Гебеша. Чимало ужгородців сприйняли це новопризначення з надією на те, що ситуація з право-порядком у місті покращиться.

Ужгородська міська влада створює і покриває корупційні схеми  

У червні 2011 року Ужгородською міською радою з метою забезпечення законних підстав володіння землею під входами та добудовами приміщень міста прийнято Тимчасовий порядок про укладення договорів сервітуту. Але наскільки реально отримати такий сервітут у м. Ужгороді, наскільки законна така схема виділення землі та чи сприяє вона підприємницькій ініціативі в місті?

Премії для керівництва Ужгорода визначатиме сесія, а не мер  

Міського голову Ужгорода можуть позбавити можливості преміювати себе та заступників.

Першовересень: свято чи ярмо на шию?

У вкрай скрутному становищі опинилися нині майбутні першокласники Ужгородської ЗОШ № 5 та їхні батьки. Усього за кілька тижнів до початку нового навчального року вони поставлені перед фактом, що розпочнуть навчання не у відомому всім приміщенні на Київській набережній, а у спеціально виділеній для новачків будівлі на пл. Петефі.

Хімчистку також спустять за мізер?

Мер Погорєлов помилився в цифрах.

У багатоповерхівці на Легоцького тимчасово відключать газ

У понеділок, 20 серпня, ПАТ «Закарпатгаз» розпочинає роботи з планово-технічного обслуговування багатоповерхівки на вул. Легоцького, 17, в обласному центрі.

В Ужгороді продаватимуть освячений мед

З п’ятниці по неділю включно в Ужгороді буде солодко – триватиме ярмарок "Медовий Спас", що розгорнеться на набережній Незалежності (від Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка у напрямку пам’ятника Августину Волошину). Розташовувати намети із солодким ароматним крамом пасічники (а запланована участь понад 20 бджолярів) почнуть вже з 8-ї ранку у п’ятницю, 17 серпня, і працюватимуть до 18-ї години.

В Ужгороді тимчасово перекривають дві вулиці

Департамент міського господарства інформує: від завтра, п’ятниці, 17 серпня, буде перекрито рух вулицею Швабською в зв’язку з проведення ремонтів вводів водогону. Швабську повністю перекриють з 6-ї ранку у відтинку від проспекту Свободи та до вулиці Жемайте.

Гумор кандидата Чучки: Люди добрі, подайте хто скільки може, але не більше 21 тис. грн.!

Кандидат до Верховної Ради України гуморист Чучка на своїй сторінці у Фейсбуці звернувся до тих, хто його "зафрендив", із закликом робити внески на виборчий рахунок пана Павла. При цьому сором'язливий кандидат скромно благає, аби "сума внеску не сміла перевищувати 21 тисячу грн. від однієї особи".

"Листівки з минулого" таки будуть в Ужгороді? (ФОТО)

На засіданні науково-художньої ради, яка діє при виконкомі Ужгородської міської ради, йшлося про проекти, які пропонуються для оздоблення міста (переважно встановлення малих архітектурних форм), що пропонуються громадськими ініціативами і котрих останнім часом побільшало.

Що розглянуть на виконкомі Ужгородської міськради?

У середу, 15 серпня, о 14.00 відбудеться чергове засідання виконавчого комітету міськради.

Депутат, причетний до викупу "Корони", в понеділок покине ЄЦ? (ДОПОВНЕНО+)

Про це у своєму профілі в соціальній мережі Фейсбук повідомив сам наразі чинний депутат Ужгородської міськради від Єдиного Центру Іван Волошин.

Сміттєгород у центрі Європи  

Здається, ще трохи і наш славний колись Ужгород цілком зможе відповідати новій назві — Сміттєгород. Ужгородці призвичаю-ються жити в умовах тотальної засміченості міста і безгосподар-ності з боку влади, прикладів цього на кожному кроці.

Наскільки професійно ужгородська міліція виконує свої обов’язки?

Чи варто звертатися в міліцію з приводу крадіжки, якщо вона не дуже значна, а впевненості, що вкрадене повернуть, немає? Теоретично жодної доцільності в цьому немає. Мас-медіа давно створили збірний образ міліціонера, котрий займається будь-чим, тільки не розкриттям злочинів. Однак досвід показує, що цей образ далеко не завжди об’єктивний і справедливий.

Обласна влада допомагатиме міській усунути наслідки буревію?

Як повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради, Ужгородський виконком проситиме від ОДА грошей на ліквідацію наслідків негоди, що лютувала вночі 30 липня.

Люди проти забудови

В Ужгороді нова хвиля невдоволення щодо внутріквартальної забудови. Близько сотні мешканців приватного сектора з вулиць І. Франка, Загорської, Рилєєва, Щедріна (підписи в редакції) протестують проти будівництва багатоповерхових будинків на ділянці, яка знаходиться у внутріквартальній індивідуальній житловій забудові.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат