Заступник ужгородського мера лобіює отримання 9 га разом з Чорним озером

admin 13.01.2014 12:56 РАТУША

Керівник фракції Партії регіонів в Ужгородській міськраді Юрій Беляков вже другий рік поспіль лобіює виділення ділянки площею 9 гектарів. Про це повідомляють джерела Закарпаття онлайн за підсумками   засідання земельної комісії Ужгородської міськради.

В Ужгороді "регіональний" заступник мера лобіює отримання 9 гектарів разом з Чорним озером
Йдеться про ділянку, розташовану на вулиці Єньківській в районі Чорних озер. Власне, саме дзеркало водойми також хотіли орендувати.

За інформацією Закарпаттят онлайн, заяву на виділення ділянки в довгострокову оренду для ведення фермерського господарства вперше було подано ще торік. Зроблено це від імені громадянина на прізвище Горзнов, що прописаний у селі Концово, на вулиці Миру, 10. Але лобіював вирішення питання саме заступник міського голови Ужгорода, керівник фракції Партії регіонів в Ужгородській міськраді Юрій Беляков, що дає підстави говорити про його особистий інтерес у цьому питанні.

Минулого року подану заяву згодом забрали і питання не розглядалося. Але тепер його знову намагалися проштовхнути. Щоправда, земельна комісія у проханні про виділення цієї ділянки відмовила.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат