У міськраді — перші в новому році кадрові зміни

17.01.2014 14:45 РАТУША

Цього робочого тижня міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов звільнив керівника відділу регулювання земельних відносин управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ігоря Куценка та головного спеціаліста відділу Юрія Нілабовича.

У листопаді І. Куценка було призначено керівником управління містобудівного комплексу та земельних ресурсів Ужгородської міськради замість в. о. начальника Леоніда Самсонова, затриманого на хабарі.

Як повідомив Віктор Погорєлов, він особисто запропонував написати заяви на звільнення. Причина — «недоліки в роботі земельного відділу». За його зізнанням пресі, недоліків так багато, що «це вже переповнило чашу терпіння», робота не задовольняє і «викликає багато нарікань в ужгородців»...
Щодо нового головного архітектора міста, то такою креатурою Віктор Погорєлов бачить Оксану Калинівську. Нині Оксана Калинівська працює в управлінні містобудівного комплексу та земельних ресурів Ужгородської міської ради на посаді начальниці відділу містобудування та архітектури. Міський голова повідомив журналістам, що «кілька розмов на тему роботи головним архітектором» з нею він уже мав. Доти ж упродовж півроку міський голова «придивлявся» до потенційної кандидатури на посаду очільниці відділу і визнав її достойною через принциповість і цілковите покладання на закон.

Тож, за словами міського голови, конкурс на посаду головного архітектора Ужгорода в цьому випадку не потрібен, оскільки Оксана Калинівська на сьогодні вже працює в управлінні.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат