Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2040, 20

Відомому художнику із Закарпаття урочисто відкриють пам'ятник

У понеділок, 19 листопада у м. Ужгороді о 14:00 на пл. Театральній відбудеться урочисте відкриття пам'ятника всесвітньо відомому художнику, закарпатського походження Ігнатію Рошковичу.

Порядок в Ужгороді — під контроль відеокамер   (Фото)

Основна маса порушень з питань несанкціонованого викидання сміття в місті фіксується камерами зовнішнього спостереження, які встановлені неподалік контейнерних майданчиків

Сліди "художника" на Театральній почистили   за   5 тис. грн.  

«Художнику», який розписав стіну на пл. Театральній, доведеться відшкодувати завдані збитки. Про це повідомляє сайт Ужгородської міської ради.

В Ужгороді газовики безкоштовно встановлюють лічильники

З понеділка, 12 листопада, ПАТ «Закарпатгаз» розпочав планово-технічне обслуговування (ПТО) двох чергових будинків на проспекті Свободи в Ужгороді.

В Ужгороді відбудеться суботник

Сьогодні міський голова Віктор Погорєлов підписав розпорядження про проведення єдиного санітарного
дня та міського суботника.

Влада Ужгорода хоче забрати приміщення стоматполіклініки

До представників засобів масової інформації та громадськості міста Ужгорода звернувся колектив Закарпатської обласної клінічної стоматологічної поліклініки з проханням взяти участь у зборах трудового колективу, 13 листопада 2012 року.

В Ужгороді біля сміттєзвалищ буде відеонагляд?

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов зазначив, що необхідно жорсткіше взятися за вирішення проблеми стихійних сміттєзвалищ та притягнення порушників до відповідальності.
Було дано завдання в.о. першого заступника міського голови Віталію Семалю та Олександру Шушці, начальнику муніципальної поліції та правопорядку закцентувати увагу на цій проблемі, шляхом встановлення тимчасового відео спостереження у проблемних місцях.

На сесії міськради розглянуть питання призначення Семаля першим заступником мера Погорєлова

На наступній сесії буде винесено проект рішення про призначення Віталія Семаля першим заступником міського голови Ужгорода. Про це повідомив мер Віктор Погорєлов.

Експерти обговорять, чи варто реконструювати площу Народну в Ужгороді

Cьогодні, 13 листопада, о 12.15 у прес-центрі "Закарпаття" відбудеться прес-конференція.

«Просіть і дано буде вам»?..

Громадяни дедалі більше втрачають надію знайти вирішення своїм проблемам у владних коридорах і все ж роблять це через безвихідь.

Білборди й надалі «прикрашатимуть» Ужгород. Їм тільки   трохи змінять місце  

На засіданні виконкому в середу 7 листопада, зокрема, йшлося про переоформлення, продовження, скасування та надання дозволу на перенесення об’єктів зовнішньої реклами.

"Закарпатгаз" розпочинає ПТО на проспекті Свободи в Ужгороді

Служба внутрішньобудинкових мереж ПАТ «Закарпатгаз» розпочне роботи з планово-технічного обслуговування (ПТО) в будинку №1 на проспекті Свободи в Ужгороді.

Куплений вибір  

Вибори позаду. А ось післясмак після них ще буде тримтися довго... Недарма парламентські вибори-2012 Європою визнані найбруднішими і найпродажнішими з усіх, які ми пережили. Голоси (себто людей) купували, як дрібну худобу, за
200 гривень.

Виконком виділив бібліотекам   137 тис. грн., 300 тис. грн.— «Агроміксу»,   згадав про кладовище й т.

Окрім коштів із міського бюджету планується залучити ще 69 тис. грн. із інших джерел фінансування. Про це йдеться у Програмі розвитку бібліотек та бібліотечної справи на 2013—2015 роки. Всього централізована бібліотечна система міста об’єднує 6 закладів.

З 1 листопада маршрутки ходитимуть по-новому

Розклад руху пасажарського транспорту в Ужгороді за маршрутами № 158 та № 156 на 1 листопада 2012 року дещо зміниться, – повідомили в прес-службі Ужгородської міськради.

Ужгородські регіонали «згинають» виборців під свого кандидата  

Адмінресурс обласного центру Закарпаття кинуто під кандидата від провладної партії. Ужгородські регіонали оголосили тотальну мобілізацію, включно з дільничними, лікарями, керівниками ЖРЕРів. У своєму зверненні вони чітко розписали так звану виборчу піраміду Партії регіонів із ключовими агітаційними суб’єктами. Документ оприлюднила громадська мережа ОПОРА. Цитуємо.

Надходження до бюджету Ужгорода склали   понад   207 млн. грн.

За інформацією ДПІ у м. Ужгороді, це на 28,5 млн.грн. (або на 16 %) більше, ніж торік за 9 місяців. До державного бюджету за дев’ять місяців поточного року надійшло майже 231 млн. грн., що перевищує минулорічний показник на 34,8 млн.грн. (або 19 %).

Тарас Рум’янцев: «Чучка не має уявлення, що робити   в політиці, а Тимошенко назвав злочинницею»...

Депутат Ужгородської міськради Тарас Рум’янцев дав інтерв’ю виданню «7 днів», у якому розповів про інтриги у фракції «Батьківщина», а також дав оцінку деяким депутатам цієї фракції.

В Ужгороді відбудеться фестиваль молодого вина  

15—18 листопада в Ужгороді відбудеться 6-й фестиваль молодого вина. Дата проведення фесту збігається зі святом молодого вина «Божоле» у Франції, традиція святкування якого походить з ХІХ століття.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат