Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2060, 20

Садизм Балоги проти Ужгорода та ужгородців

Як відомо, 7 жовтня відбулася презентація проекту аквапарку, який на місці колишнього басейну «Спартак» будує Сергій Ратушняк.
Але вже наступного після презентації дня правоохоронні органи засипали Ратушняка масою запитів із вимогою надати всі матеріали щодо будівництва аквапарку, яке стоїть кісткою в горлі для Балогівського клану.

Окрім квартплати з наступного року сплачуватимемо від 10 % вартості ремонтів

Таке рішення ухвалене на виконкомі Ужгородської міської ради у середу, 17 жовтня.

Фінансовий стан малих підприємств м. Ужгорода за 2011 рік

Фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу м. Ужгорода за 2011 р. склав понад 18 млн. грн. прибутку. В цілому по Закарпатській області фінансовий результат до оподаткування (сальдо) підприємств малого бізнесу за 2011 р. склав майже 16 млн. грн. прибутку.

Ужгород: кандидату Брензовичу заліпили очі Чучкою

Ряд агітаційних сітілайтів в Ужгороді понівечили наклейками з іменем політичних опонентів

Невже благодійник Ковач приностиме людям радість тільки у високосні роки?

Відомо, що окремі кандидати свою щиру зацікавленість у симпатіях виборців проявляють виключно перед виборів. В інші дні їм реально "по барабану", як живе електорат. Це всім відомо, хоча звикнути до такої не зовсім безкорисливої уваги важко. То чому лише раз на 4 роки і то під власні вибори?!

Виконавча служба таки змусила мерію заплатити борг

А чергова афера Погорелова-Волошина коштувала ужгородцям майже 500 000 грн

Сергій Ратушняк будує перший у Закарпатті аквапарк  

У неділю проект майбутнього аквапарку «Aqua Rio Park» представив громадськості Сергій Ратушняк, головний ініціатор та спонсор.

Рада «потопталася» по регламенту й позбулася свого секретаря  

Третє пленарне засідання XIV сесії Ужгородської міської ради, що відбулася 5 жовтня, внесло кілька кардинальних змін у майбутню діяльність, зокрема щодо прозорості влади, вивільнило
з посади секретаря ради тощо.

Із 20 жовтня   в місті запрацюють усі ліфти?

Під час понеділкової робочої наради керівників установ та бюджетних організацій міста директорові КП «Ужгородліфт» С. Сороці дано завдання до 20 жовтня запустити в дію всі ліфти, які перебувають на обслуговуванні цього підприємства.

Ремонт Швабської коштує 6,5 млн. грн.

У вівторок, 9 жовтня, голова облдержадміністрації Олександр Ледида ознайомився   з ходом ремонтних робіт на вул. Швабській. Загальна вартість робіт на вул. Швабській складе 6,5 млн. грн. Майже чотири – витратять саме на ремонт дорожнього полотна. Уже сьогодні майже половина шляху, а це 342 метри, готова. Усього на Швабській відремонтують понад 700 м автошляху та пішохідну частину.

Свавілля маршрутників в Ужгороді продовжується

Редакція «Фесту» вже порушувала проблеми проїзду краян, зокрема пенсіоне­рів, у маршрутках. Та, вочевидь, наведення ладу на маршрутах обласного центру не входить в ко­ло інтересів міс­цевої влади. Повний хаос на мар­шрутах, переповнені автобуси, від­сутність чіткого графіка у маршруток та хамська поведінка во­діїв стали звичним явищем.

«ЄЦівський» посадовець заподіяв Ужгороду збитків   майже на 3,5 млн. грн.  

За поточний місяць це вже друге затримання балогівських протеже. У вівторок в Ужгороді правоохоронці затримали заступника Ужгородського міського голови, депутата міськради від фракції «Єдиний центр» Віталія Семаля.

Міські ЖРЕРи зобов’язані надавати населенню 11 послуг. Що маємо насправді?

До редакції часто звертаються читачі, що просять розмістити перелік послуг, які зобов’язані надавати ЖРЕРи. Так, у листопаді 2011 року виконком Ужгородської міської ради схвалив, а заступник міського голови Ю. Беляков завізував рішення про перелік послуг із одинадцяти пунктів, мінімально необхідних для утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

«Автомобільні» компенсації інвалідам  

На «гарячу лінію» телефонують наші читачі, які запитують про порядок компенсації на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобіля.

До Ужгородської каплички - бювету щодня ходять по цілющу воду

Днями виповнився рік з дня відкриття незвичного бювету на подвір'ї міської дитячої лікарні (вул. Ракоці).

Із фракції Балоги тікають депутати

27 вересня на сесії Ужгородської міськради, як і попереднього разу, депутати   не внесли до порядку денного проекти рішень щодо   «Корони» і Водоканалу, оскільки при голосуванні вони не набрали навіть п’ятої частини голосів.

Начальникові ВКБ інкримінують розкрадання коштів...

...або Як «ЄЦуни» усуваються від відповідальності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат