Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2020, 20

В Ужгороді загорівся підвал історичної будівлі

Вчора в ужгородському Жупанаті сталася пожежа – приблизно 13.30 там загорівся підвал.

У зв‘язку зі святами в Ужгороді перекриють рух (КАРТА-СХЕМА)

В Ужгороді через свято молодого вина заплановано на 1-2 грудня перекриють рух у центральні частині міста. Про це   повідомили в Ужгородській міській раді.

Ярмарок вакансій пройде в Ужгороді

У вівторок, 27 листопада, о 10.00 на території Ужгородського районного центру зайнятості (вул. Бородіна, 14, район «П’яного базару»)відбудеться Ярмарок вакансій для мешканців Ужгородщини.

На сесії Ужгородської міськради розглянуть питання про нового секретаря

Сесія Ужгородської міської ради відбудеться 7 грудня.

Ужгородська влада закриває очі на руйнування фасадів історичних будівель

Здається, про факти руйнування історичних будівель Ужгорода, яких у нас зовсім небагато і які би треба берегти, можна створити документальний серіал. Ось ще один «свіжий» факт.

Як отримати субсидії?

Право на призначення субсидії мають сім’ї, в яких розмір плати за житлово-комунальні послуги перевищує
10 % чи 15 % середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

В Ужгороді АВЕ вивозитиме сміття за попередніми тарифами...

...а до міського сміттєзвалища забетонують дорогу за 90 тис. грн.

Міліція закриває очі на стихійну торгівлю

Ми неодноразово повідомляли про те, що по вул. Белінського діє стихійний базар. Фактично всі тротуари зайняті торговцями. Місцями вже утворилися ледь не стаціонарні торгові точки.

«Чужі» МАФи влада прибирала «як сміття», натомість встановлює власні, прикриваючись ковалем

Пам’ятається, як рік тому за «принципової» позиції міської влади (й особливої «принциповості» до питання з боку депутата Волошина) з центру прибрали малі архітектурні форми (МАФи-шестикутники).

Ціна собачого благополуччя

На початку квітня 2012 року у прес-центрі «Закарпаття» під час телефонної розмови прозвучала ініціатива нинішнього міністра з надзвичайних ситуацій В. Балоги профінансувати відкриття притулків для собак у кожному районному центрі. У прес-центрі саме говорили про так зване «собаче питання», яке особливо гостро постало після трагічної ситуації, що мала місце у Берегові, коли скажений собака покусав 9 людей.

На площі Петефі в Ужгороді планують встановити фонтан

За інформацією керуючої справами Ужгородського міськвиконкому Даніели Геворкян, через перенасичення історичного центру транспортом, в Ужгороді планують створити ще одну пішохідну зону — на площі Шандора Петефі.

На Минайській коло «Сільпо» нарешті буде   світлофор?

Про можливість облаштування світлофору біля торгового центру «Сільпо» йшлося сьогодні, 21 листопада,   на засіданні виконавчого комітету Ужгородської міської ради.

Невже Балога не заспокоївся і тепер хоче купити крісло ректора УжНУ?

Як стало відомо «Новинам Закарпаття» з джерел, близьких до відомої закарпатської сім’ї , після її програшу на виборах все більше наближених до неї людей бажають її «злити».

Семаль став в. о.першого заступника   Погорєлова

Як стало відомо цього понеділка, В. Погорєлов призначив свого заступника В. Семаля в. о. першого заступника міського голови з повноваженнями в галузі міського господарства.

Мешканці гуртожитку   на Бородіна, 14 уже відчули «покращення» від Ковача

Мешканці гуртожитку, що на вул. Бородіна, 14, у середу зателефонували на «гарячу лінію» редакції. Вони скаржилися, що стали заручниками чужих брудних спекуляцій.

Буде тендер — буде ремонт  

Йдеться про необхідність відремонтувати фасад Лінгвістичної гімназії ім. Т. Шевченка (ЗОШ № 1).

Відомому художнику із Закарпаття урочисто відкриють пам'ятник

У понеділок, 19 листопада у м. Ужгороді о 14:00 на пл. Театральній відбудеться урочисте відкриття пам'ятника всесвітньо відомому художнику, закарпатського походження Ігнатію Рошковичу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат