Покриття 52 міських вулиць обіцяють полагодити в поточному році

02.05.2014 10:31 РАТУША

Про те, як в обласному центрі Закарпаття збираються ремонтувати дороги, 28 квітня під час брифінгу розповів виконувач обов’язків міського голови Віктор Щадей.


Саме міські автошляхи ужгородці визнають серед найбільших недоліків, які псують життя городян, бо стан їх дійсно вкрай поганий. Чимало вулиць ще минулого року потребували негайного ремонту, який, утім, так і не було проведено. Зокрема це вул. Легоцького і вул. Капушанська. Проте станом на кінець лютого міська влада навіть не спромоглася оголосити тендер на проведення ремонтних робіт, тож документацію підготували в авральному порядку і 7 березня тендери були оголошені.

Цього року планується провести поточний ремонт дорожнього покриття на 52 вулицях міста, а також подекуди капітальний ремонт. Головною проблемою є фінансування дорожньо-ремонтних робіт. Ремонтні організації не поспішають підписувати договори з мерією, адже через затримку в казначействі ніхто не може гарантувати оплату. Так, на 2 лоти з тендера було подано всього три заявки. Відповідно, поточним ремонтом займатимуться комунальне підприємство «КШЕП» та «Агрошляхбуд».

«Головним завданням є залучити організації, які би проводили ремонт одночасно на кількох вулицях. Бо практика, коли одна фірма від весни до осені проводить ремонти, нас не влаштовує. Сьогодні наше завдання — провести максимально більшу кількість ремонтів саме впродовж травня—початку червня. Зараз у місті паралельно працюють 3 дорожні бригади. Сподіваюся, незабаром до них приєднається ще одна. На жаль, у нас немає можливості за ці два місяці зробити дороги ідеальними. Однак ми спробуємо докласти всіх зусиль, аби принаймні зробити їх придатними для проїзду. Насамперед ідеться про вулиці Капушанську, Легоцького, Закарпатську та Заньковецької. Саме їх починаємо робити цього тижня», цитує в. о. міського голови його прес-служба.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат