Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-30') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 2160, 20

Гісем віддав Ужгородський коньячний завод Януковичу-молодшому?

Принаймні такі чутки отримали своє підтвердження у свіжому номері газети “ФЕСТ”. Посилаючись на свої джерела видання повідомляє, що головного акціонера підприємства Володимира Гісема “переконали” відписати свою власність старшому сину володаря межигірських володінь.

Комісія підтвердила нелегальне вирубування у Боздоському парку здорових платанів та маркованих череш

Минулого четверга, 26 січня, газдування у Боздоському парку на місцях вирубу-вання дерев перевіряла комісія у складі екоінспектора, представників природоохоронної прокуратури, адміністрації парку та громадських активістів.

Забудовник на Володимирській, 28 прагне консенсусу з мешканцями

Після публікацій про будівництво у дворі на Володимирській, 28 і ухвали Ужгородського міськрайонного суду про призупинення будівництва до редакції звернулися представники забудовника, щоб висловити свою позицію.

Газдування в Боздоському перевіряють повторно

Після того, як ініціативна група ужгородців у суботу, 21 січня, провела власний рейд Боздоським парком та звернулася в мерію, міський голова Ужгорода В. Погорєлов, зробивши «хід конем», повідомив: він, мовляв, звернувся до прокуратури щодо з’ясування законності робіт на території парку.

Наметова афера мера

Ужгородці не дали родині Погорєлових побудувати кафе біля філармонії?

Мер не зважатиме на пенсіонерів, які проти будівництва   в їхньому дворі

Незважаючи на те, що двір із садом і дитмайданчиком на Володимирській, 28 єдиний для трьох п’ятиповерхівок, а між ним і домом пролягає під’їзна дорога завширшки 4 метри, цей двір взялися активно «освоювати».

Міська прокуратура обіцяє журналістам «відкриті двері»

Цього тижня прокурор м. Ужгорода Іван Штефанюк дав прес-конференцію за підсумками роботи за минулий рік. Оскільки торік зафіксоване зростання злочинів на 27,5 %, а кожен шостий злочин в області коїться саме в Ужгороді,   при цьому кожен десятий працівник МВС притягався прокуратурою до дисциплінарної відповідальності, то роботи міській прокуратурі вистачає.

Ужгородців штрафують за неприбраний сніг

За останні кілька днів – від часу, коли в Ужгороді випав рясний сніг – муніципальна поліція виписала вже понад 50 протоколів стосовно порушників Правил благоустрою міста, а саме – за недотримання вимоги прибирати сніг на території, прилеглій до власних будинків, підприємств та закладів.

В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

Громадськість б’є на сполох та готує запити до міської влади і правоохоронців.

Як мер Ужгорода "регіоналом" став (КОМЕНТАРІ)

"Тому що послідовний". Заттятий єцунішка та балогівець, мер Ужгорода Віктор Погорєлов вступив до Партії регіонів. У суботу на XVI конференції Закарпатської облорганізації Партії регіонів його вітали серед нових партійців, повідомляє Мукачево.net.

У мешканців Володимирської, 28 украли... двір

Донедавна дуже хотілося вірити, що рейдерські захоплення дворів, дитячих майданчиків, повідомленнями про які часто-густо рясніють центральні телеканали, принаймні для європейського Ужгорода є явищем чужорідним.

Черговий земельний скандал розгортається в Ужгороді

Від людей забирають дерева, від дітей — майданчик. В Ужгороді розгорнувся черговий земельний скандал – цього разу на подвір’ї вулиці Володимирської, 28.

Рік паркувального щастя

Попри те, що на папері ужгородські паркування збиткові, чиновники чомусь уперто підтримують їхню роботу. Навіть якщо це незаконно.

Фан-зона чи ділянка під дерибан?..

Упродовж кількох останніх тижнів увагу ужгородців привертає виняткова жвавість робіт у Боздоському парку. Мешканці обласного центру є свідками того, що тут вирубують не тільки сухостій, кущі чи тонку поросль, а й цілком здорові дерева та, що не менш дивує, тут-таки спалюють їх. Під пилку, за свідченнями обурених очевидців, йдуть також старі платани.

Незаконність регламенту Ужгородської міськради - завтра розглядатимуть у судді

Чи прозора Ужгородська міська рада, Феміда продовжить виясняти завтра.

Ужгород: Новорічний жах на Театральній

Площа Театральна в Ужгороді, де розташована головна ялинка обласного центру Закарпаття, за останні роки стала місцем святкування зустрічі Нового року для багатьох людей. Переважно це підлітки, які "вичавили" звідси більш статечну публіку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат