В Ужгороді виконком тепер інформуватиме про зміст соціальної реклами, на яку дає дозволи

admin 15.01.2014 10:55 РАТУША

Таке сьогодні вирішили під час чергового засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради, вивчаючи питання про надання дозволів на розміщення соціальної реклами зі звільненням рекламорозпосюджувача на термін її розміщення від оплати.


За словами міського голови Віктора Погорєлова, додаткове інформування ужгородців про те, якого змісту має бути розміщена соціальна реклама на рекламоносіях у місті необхідна, аби уникнути "непорозyмінь і звинувачень у тому, що ужгородська влада розміщує соціальну рекламу політичного змісту".

Крім того, виявлось, що у міській раді існує положення, яким визначено поняття "соціальної реклами". На пропозицію міського голови обговорити на депутатській комісії і затвердити положення із визначенням, що входить до поняття "соціальна реклама", директор Департаменту міського господарства Олексій Касперов повідомив, що таке положення "існує і воно затверджено".

Відтак, ухвалюючи рішення, виконком вирішив: надаючи дозволи на безоплатне розміщення соцільної реклами, зобов'язувати відповідальних за підготовку проекту ішення осіб зазначати у проекті, якого змісту буде соціальна реклама і про що вона сповіщатиме.

Як відомо, на останньому торішньому засіданні виконавчий комітет надав дозвіл на розміщення привітання голови Закарпатської ОДА, визначивши це привітання, як "соціальна реклама" і звільнивши рекламорозповсюджувача від оплати за розміщення реклами. Таким чином, вітав "губернатор" ужгородців фактично коштом міського бюджету, тобто, коштом самих же городян.

Тетяна Кашуба, Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат