Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1700, 20

Парковки біля пологового будинку в Ужгороді наразі не буде

Вчора на виконкомі Ужгородської міськради розглядали проект рішення про надання та продовження дозволів на проведення земляних робіт. Один із пунктів проекту викликав жваве обговорення.

Мер Погорєлов: сили і честі більше в Ужгороді не буде

Таке рішення затвердили на засідання виконавчого комітету.  

Ужгородська влада переконує, що Уж — чистий

"Інформація стосовно забруднення річки Уж неправдива", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради.

«Для створення бази відпочинку   біля СК «Юність» потрібне бажання людей, що мають владу і кошти...»

Так вважають наша читачка Ольга Пономарьова з Ужгорода, а також чимало її однодумців. Ось що пані Ольга пише в листі до редакції. «Будь-який населений пункт стає привабливим для життя при наявності в ньому інженерних комунікацій, чистих вулиць і дворів, зелені, всього того, що створює комфорт для людської душі й очей.

Ужгород поверне свої фонтани? (фотофакт)

Принаймні така тенденція вже проглядається: з минулого тижня на пл. Поштовій відкопали, у прямому значенні, засипаний грунтом у 90-ті роки фонтан. А саме звільнили від грунту конструкцію, задуману при проектуванні пл. Поштової
для функціонування фонтана.

Балогу прибрали

Як повідомляє сайт УА-Репортер, для песика Балоги, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий», настали невеселі дні. Через те, що в четвер 1 серпня аквапарк було відкрито для відвідувачів, будку, в якій жив Балога, довелося перенести аж у самий закуток біля побутових приміщень.

Понад 150 ужгородських підприємців залучено до державної реєстрації

З початку року фахівцями Міндоходів ДПІ у м. Ужгороді   було   виявлено понад 150 бізнесменів, які здійснювали підприємницьку діяльність без відповідних дозвільних документів, отримуючи при цьому прихований дохід.

В Ужгороді продадуть легендарну «Червону Ружу»  

Чергова сесія Ужгородської міської Ради відбудеться 2 серпня. Через недавні проблеми з прокуратурою, міська рада оприлюднила проекти рішень.

Прокуратура перевірить законність будівництва по вулиці Заньковецькій в Ужгороді

Прокуратура міста Ужгорода ініціювала перевірку за фактом будівництва по вул. Заньковецької – Бестужева поряд з ринком.

Ужгородські школярі одержать подарунки

У четвер,   1 серпня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція, головною темою якої стане   початок благодійної   акції «Подарунки школярам».

Мешканці гуртожитку на Богомольця знову написали Чубірку. Нагадують про родичів – його і Трикура

«7 Днів» знову отримав гнівного листа мешканців гуртожитку по вул. Богомольця, 20 в Ужгороді. Нагадаємо: на початку липня обурені люди через ЗМІ апелювали до депутата Закарпатської обласної ради Володимира Чубірка, котрий, йшлося в листі, намагається позбавити їх житла.

Ужгородські міліціонери поспілкувалися з директорами міських ринків

Міліціонери під час засідання домовилися про співпрацю з ужгородськими підприємцями.

Міську раду зобов’язали вчасно інформувати громадян

Прокурор міста Ужгорода направив до міської ради подання про усунення вищезгаданих порушень вимог законодавства з вимогою систематично публікувати на офіційному веб-сайті Ужгородської міської ради проекти рішень та рішення виконкомів і сесій.

Які зміни будуть в Ужгороді після сесії міськради

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ПРОЕКТ чергової ХІХ сесії Ужгородської міської ради VI скликання від 2 серпня 2013 року.

Мешканці міста просять прокуратуру з’ясувати, чи законне будівництво на Минайській, 16

Ужгородці вкотре стали свідками захоплення зеленої зони, на якій розпочато будівництво. Йдеться про землі загального користування на Минайській, 16, де огороджено земельну ділянку площею близько 90 кв. м й викопано траншею під фундамент завглибшки 1 метр.

Балогу покарано

Він надзюрив у тапочки.

Ален Панов спростовує своє звернення до міськради про встановлення білборда

Як ми повідомляли в попередньому числі «Ратуші», минулого тижня на виконкомі під час розгляду проекту рішення «Про зовнішню рекламу» було відмовлено у встановленні рекламного щита на вул. Капітульній біля Хрестовоздвиженського кафедрального собору, де планується облаштувати сквер, голові Закарпатського осередку Спілки дипломатів України Аленові Панову, мовляв, через існуючий мораторій на нові рекламоносії. Вже після засідання виконкому міський голова, який напередодні повернувся з відпустки, сказав, що не знає, про якого саме Панова йдеться...

Кому і що передасть ужгородська влада - СЕСІЯ

2 серпня о 10.00 пройде чергова ХVІІІ сесію Ужгородської міської ради VІ скликання.

Ужгород у ТОП-десятці найкращих в Україні міст для прогулянок

Автомобільний портал AutoTravel склав рейтинг найкращих міст для прогулянок в Україні. До списку увійшов також обласний центр Закарпаття – Ужгород.

Ужгород: рятувальники розчищали від повалених дерев автошлях та дах житлового будинку

23 липня о 17:05 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили, що в Ужгороді на проїжджу частину автошляху (район перехрестя пл.. Бабушкіна – вул. Гвардійська) впало дерево.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат