Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1620, 20

Сусіди тероризують немічну бабусю

До редакції звернулася 81-річна мешканка з вул. Грушевського, 53, ветеран праці Анна Бобрик. Жінка одинока, нещодавно перенесла інсульт, тож їй допомагають соціальні працівники, які приносять продукти, за що старенька їм дякує.

Рішенням Адмінсуду заборонено користуватися 13 ужгород-ськими ліфтами  

Територіальне управління Держгірпромнагляду в Закарпатській
області направило до Закарпатського окружного адміністративного суду вісім адміністративних позовів щодо вжиття заходів реагування у сфері державного нагляду.

Водні об’єкти міста взимку мають стати безпечними

За інформацією начальника відділу оборонної та мобілізаційної роботи Віктора Панасенка, з метою безпеки на водних об’єктах міста передбачається інформування населення, встановлення інформаційних стендів про заборону купання й катання на відповідних водних об’єктах. У навчальних закладах міста проведуть уроки з правил поведінки на водних об’єктах у зимовий період.

Що розглядатимуть на сесії міськради

24 жовтня відбудеться чергове засідання сесії Ужгородської міської ради.

Місця, де можна буде придбати квіти на 1 листопада

До Дня вшанування пам’яті померлих будуть організовані міста для торгівлі квітами, свічками та іншою аналогічною продукцією.

Вчора православні і греко-католики святкували Покрови Пресвятої Богородиці

Свято Покрови Пресвятої Богородиці є одним із найбільших релігійних свят у християн і посідає почесне місце серед інших пошанованих свят на Україні. Культ Богоматері як покровительки нашого народу існує від княжих часів, а місто Ужгород завжди знаходилося під захистом, покровом Святої Богородиці.

Ще про рейтинг шкіл Ужгорода

Надрукований у минулому номері рейтинг шкіл, складений Закарпатським рейтинговим агентством, викликав чималий резонанс. Агентство надало нам ще деякі дані з ЗНО у розрізі предметів. Хоча Ужгород за часткою випускників, які взяли участь у ЗНО, поступається позицією Мукачеву, якість освіти тут найкраща: нижча за середню по країні частка «провалених іспитів» (для України в середньому близько 10 %).

Водії на Швабській паркуються з грубим порушенням правил ДР

Дорожні знаки на вул. Швабській встановлені задля безпеки водіїв і пішоходів. Однак водії дозволяють собі нахабно паркуватися під самісіньким дорожнім знаком.

У медзакладах Ужгорода буде тепло

У середу 9 жовтня виконком Ужгородської міської ради схвалив рішення про початок опалювального сезону в міських лікувально-профілактичних закладах.

Студенти УжНУ обговорили ЄС і Митний Союз

На факультеті суспільних наук УжНУ відбулися студентські дебати на тему «Геополітичний вибір України: Європейський Союз чи Митний Союз».

В Ужгороді призначено нових суддів

Рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів України   оголошено результати конкурсу на заміщення вакантних посад суддів

Яким є справжній рейтинг шкіл?

Звісно, коли батьки обирають школу для дитини, то звертають, зокрема, увагу на її матеріальний стан, місце розташування, наявність басейну й віддаленість від власної оселі. Приємно, коли в школі, де навчаються твої діти, нові парти, стільці й шкільний двір добре облаштований, на подвір’ї багато зелені й спортивні турнікети. І все ж визначальним для оцінки навчального закладу має бути якість навчання, яке він дає.

Пасажири нарі-кають на роботу маршруту № 24

Ми вже повідомляли про те, що на маршруті № 24 панує непрофесійне, грубе поводження водіїв, зокрема у ставленні до пенсіонерів. У середу, 2 жовтня, знову стався прикрий випадок, про який на «гарячу лінію» повідомила ужгородка Клавдія Федорівна.

На пл. Поштовій — оновлений фонтан

До Дня міста спонсори спільно з міською владою відкрили фонтан на площі Поштовій.

Збитковий «Патент» готовий віддати місту гуртожиток на Джамбула, 50...

...а місто — створити КП з нагляду й контролю за розкопуваннями територій.

Крик душі Ужгородської міськради до місцевих водіїв (ФОТО)

"Вуличний егоїзм. Водії на Швабській паркуються, порушуючи правила й заважаючи пішоходом та іншим учасникам дорожнього руху", - йдеться у повідомленнні Ужгородської міськради.

Ужгородська влада вважає, що у школах та лікарнях тепло (ФОТО)

В Ужгородській дитячій лікарні, в міському перинатальному центрі, освітніх закладах міста температура тримається в межах норми й на сполох бити немає жодних підстав.

Мер Ужгорода Погорєлов "відчитав" Каспєрова за ями

Розриття необхідно виконувати по технології, а не рити ями аби як, - вважає мер Ужгорода.

Виконком Ужгородської міськради: кільком родинам встановлять автономне опалення

Автономне опалення встановлять ще кільком соціально не захищеним мешканцям Ужгорода.

Всеукраїнські дослідження показали, що мер Ужгорода Погорєлов найменш публічний

Ужгород має найнижчий індекс публічності   (32 %) і перебуває на 11 місці з 11 обласних центрів, де проводилося Всеукраїнське вимірювання Індексу публічності місцевого самоврядування. Результати дослідження презентував координатор проекту ГМ ОПОРА в Закарпатській області Святослав Бабіля під час засідання Ужгородського прес-клубу.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат