Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1600, 20

В ужгородських школярів зимові канікули будуть   із 21 грудня до 12 січня (Доповнено)

У п’ятницю 25 жовтня на позачерговому засіданні виконавчого комітету, врахувавши сприятливі погодні умови й звернення керівників навчальних закладів міста Ужгорода та відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації, було вирішено перенести осінні канікули в загальноосвітніх навчальних закладах
міста на зимовий період.

У поточному році 195 ужгородців побували   на особистому прийомі в мера

Упродовж дев’яти місяців цього року до Ужгородського виконкому надійшло 2 526 звернень громадян, із них 2 298 поштою. Міським головою за цей період проведено 6 особистих прийомів громадян, на які прийшли 195 мешканців.

Питання закриття каналізаційних люків   у Ужгороді все ще залишається відкритим

Під час засідання виконкому Ужгородської міської ради в середу начальник міського управління житлово-комунального господарства Іван Зелінський запевнив, що на сьогодні ліквідовано небезпеку 13 відкритих каналізаційних колодязів.

Щотижня в міській поліклініці реєструють 60 ужгородців із ГРВІ

Загострення ситуації прогнозується в листопаді.

Офіційний коментар мера Ужгорода щодо канікул

Вчора міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов зустрівся із представниками громадськості, батьками мітингуючих дітей та журналістами з питання перенесення осінніх канікул в школах міста.

Крик душі Ужгородської міськради: Навіщо мені освіта, я завжди буду мітингувати! (ФОТО)

"Батьки подивіться на своїх дітей! Вони не слухаються ні Вас ні будь-кого іншого і виходячи із сьогоднішніх подій, мабуть і не будуть слухати", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради щодо вчорашнього мітингу школярів.

Качур пояснив ужгородським школярам та їх батькам, чому осінні канікули перенесли на зиму

Представники обласної влади поспілкувались з мітингувальниками.

В Ужгороді на День автомобіліста показали «зачаровану» машину

Автомобілі різноманітних марок, зокрема Жигулі, Audi , Toyota, BMW,   можна було побачити 27 жовтня на показових виступах в Ужгороді. Організували їх представники автоклубів з нагоди святкування Дня автомобіліста.

Місто не має коштів на виготовлення і монтаж знаків дорожнього руху,

аби усунути транспортні затори на пл. Корятовича та вул. Фединця.

Пологовий працює на законних підставах, переконує заступник головного лікаря закладу

На одному з місцевих Інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення про те, що Ужгородський пологовий будинок досі не отримав ліцензії на діяльність, тому працює незаконно.

Фотофакт

Припаркувався...

Міська рада затвердила   список зі 40 народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду

Після розгляду подання Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Ужгородська міська рада 24 жовтня затвердила список народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області в кількості 40 кандидатів.

В Ужгороді ромська організація роздала   13 тисяч безкоштовних обідів

13 000 обідів з початку своєї ініціативи роздала громадська організація «Щасливі роми» в Ужгороді.

Про це сьогодні, 22 жовтня, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі повідомили представники ГО «Щасливі роми» та ініціатори акції.

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко підтвердив, що більшість ужгородців виступають
за реконструкцію.

Ужгородський центр зайнятості працевлаштував   за 9 місяців 1815 осіб.

За цей період в Ужгороді було вивільнено 364 робочі місця.

На Заньковецької, 25 собаки   з їх опікункою тримають у страху дітей

Про це на «гарячу лінію» редакції повідомила мешканка «нового» району Оксана. Схвильована жінка розповіла, що в суботу 12 жовтня на її дитину на вул. Заньковецької поблизу буд. № 25 напали дві дворові собаки.

Сусіди тероризують немічну бабусю

До редакції звернулася 81-річна мешканка з вул. Грушевського, 53, ветеран праці Анна Бобрик. Жінка одинока, нещодавно перенесла інсульт, тож їй допомагають соціальні працівники, які приносять продукти, за що старенька їм дякує.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат