Відстоювання права на житло 385 людей жодним чином   не є політичною спекуляцією — мешканці Джамбула,

03.07.2015 15:32 РАТУША

Редакція газети отримала листа за підписом 50 членів БК «Мрія-Уж». У ньому мешканці гуртожитку на вул. Джамбула, 50 висловили своє обурення коментарем директора ТДВ «Патент» Івана Ключевського, який він озвучив в Ужгородському прес-клубі після пікету на вул. Собранецькій 15 червня.


Насамперед мешканці спростовують слова п. Ключевського про те, що вони нібито не зверталися до керівництва «Патенту» з проханням про зустріч.

«Мешканці гуртожитку неодноразово зверталися до І. Ключевського щодо передачі в комунальну власність будівлі гуртожитку (особиста зустріч у ТДВ «Патент» із членами будинкового комітету за участі директора коньячного заводу В. Гісема та зустріч із мешканцями за місцем проживання І. Ключевського), — пишуть вони у листі. — Пан Ключевський у своєму коментарі апелює до рішення суду 2010 року, за яким гуртожиток є власністю ВАТ «Патент», але рішенням Господарського суду Закарпатської області від 5.01.2015   було скасовано Свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 1.06.2006, видане виконавчим комітетом Ужгородської міської ради ВАТ «Патент», і Постановою Львівського апеляційного господарського суду від 23.02.2015 вищевказане рішення залишене в силі».

Відстоювання власних інтересів та права на житло 385 мешканців гуртожитку, наголошують вони, жодним чином не є політичною спекуляцією, як це заявив І. Ключевський.

«Інформація щодо витрачання коштів на утримання будівлі є безпідставною, бо, згідно з Актом приймання-передачі від 23.04.2014,   будівля передана в оперативне управління органу самоврядування БК «Мрія-Уж» і утримується мешканцями за власні кошти», — акцентують мешканці гуртожитку, обурені заявою І. Ключевського про те, що від гуртожитку, мовляв, доходів ніяких, тож і тримати його нібито нема сенсу...

Мешканці з Джамбула, 50 додали до листа витяги Рішення Господарського суду Закарпатської області від 5.01.2015, Рішення Львівського апеляційно-господарського суду від 23.02.2015, Акт приймання-передачі гуртожитку в комунальну власність територіальної громади м. Ужгорода відповідно до рішення сесії, як підтвердження своїх слів і правоти.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат