Богдан Андріїв за міські гроші будує дорогу до своєї власної багатоповерхівки

GalagovTV 06.11.2015 17:44 РАТУША

Богдан Андріїв, кандидат на посаду Ужгородського міського голови від партії «Відродження», який вийшов у другий тур і якого пов’язують із наймасштабнішим у історії Ужгорода підкупом виборців, не гребує користуватися усіма благами своєї нинішньої посади — секретаря міськради.


Так, новобудова, зведена братами Андріївими на вулиці Перемоги 177«а», вже почала «обростати» новою дорогою, яку, до слова, облаштовують за міський кошт. Тут ліквідували старий шар покриття, вирівняли та утрамбували грунт, засипали галькою, а згодом, за словами працівників, ще й асфальтом покриють. Звісно, замінили й тротуар. Тобто, все за найвищими європейськими стандартами! Правда, роботи ведуться лише поблизу будинку, який належить ТОВ «АНІТА».

За даними відкритого єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців України, засновником та власником ТОВ «АНІТА» є старший брат Богдана Андріїва Андрій. Частку в підприємстві має також дружина керівника підконтрольного братам Андріївим «Ужгородського АТП-12107» Володимира Козуна — Тетяна.

Звісно, що з якісною дорогою і квартири у новобудові коштуватимуть дорожче. До слова, помешкання у цьому будинку вже нині активно продаються через Інтернет-сайти.

На веб-ресурсі, який контролює Богдан Андріїв, також розміщена реклама про продаж квартир від забудовника

Усі ці роботи «колишні» регіонали проводять за рахунок ужгородців. Так, сесія Ужгородської міської ради, де Богдан Андріїв і досі має вплив як секретар міськради, 27 серпня 2015 року виділила на ремонт цієї вулиці аж 400 тисяч гривень.

Тим часом в Ужгороді продовжують ремонтувати внутрішньоквартальні території. Як показує практика, до цих робіт міські чиновники підійшли не так відповідально, як до ремонту двору «будинку Андріївих».

Таким чином, якісних доріг заслуговують лише власники житла, яке купують у екс-«регіоналів». Це один із моментів, звідки беруться ті славнозвісні 500 гривень на скуповування голосів ужгородців…

GalagovTV

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат