Ужгородці обурені обшуками на вході до приміщення міськради

admin 01.06.2016 10:46 РАТУША

Про це в мережі Фейсбук пише Інна Конар.


Після останіх виборів більше ніж півроку не мала нагоди завітати у нашу ужгородську мерію. І навіть не уявляла, які “оригінальні” зміни там відбулись.
А от сьогодні виникла робоча потреба. Необхідно було зареєструвати деякі документи.
При вході мене чекав сюрприз у вигляді здорових парубків-поліціантів, котрі загородили вхід і так суворо вказали мені на дамську сумочку, аби я її відкрила для обшуку.
З якого це дива? Я що, в режимний об’єкт прийшла? Чи може міська тюрма змінила прописку?
Чому, як чесний і сумлінний платник податків (і не одної сотні тисяч гривень щороку) в бюджет м.Ужгород, не можу зайти в будівлю міської ради ?
Будівлю, що належить місту, ужгородцям!!!
Місце дислокації органу місцевого самоврядування.
Виявляється, депутати, яких ми з Вами, шановні ужгородці, нещодавно “обирали”, дуже бояться терористів. Цих “праведних слуг народу” усе мінують та мінують, підривають та підривають і ніяк не можуть хоча б уже разок підірвати.
Отож зі страху депутати не вигадали нічого кращого, ніж принижувати ужгородців та шманати їх сумки.
Втім, після мого обурення і відмови надавати свої речі для обшуку, поліціянти не впирались та дозволили мені пройти у будівлю мерії. Вочевидь хлопці і самі розуміли безглуздість усього що відбувалось і почували себе досить ніяково.
В приміщені, де знаходиться “єдине вікно” ужгородської мерії було чимало відвідувачів. Важко дихалось від задухи та спертого повітря. Усі вікна закриті і жодного кондиціонера.
Не тим переймаєтесь, панове депутати! Подбали б краще про людей!
Ще декілька тижнів тому, на початку травня, я відвідала Брюссель, столицю Європейського союзу. Місто, де нещодавно сталися трагічні події – теракти із чималою кількістю постраждалих. Місто, де оголошено було підвищенний рівень готовності до захисту від терористичних атак.
Випадок привів мене до муніципалітету комуни Схарбек (за розмірами співставима з Ужгородом), де власне на конспіративних квартирах ховались терористи-смертники, розроблялись сценарії влаштування вибухів і згодом, в рамках антитерористичної операції, поліція та військові ловили злочинців та вилучали сотні кілограм вибухових речовин.
Двері муніципалітету були відчинені для усіх. На моє запитання, чи можу пройти усередину, щоб подивитись, пофотографувати, охоронець відповів: “Звісно”. І люб'язно проконсультував, що і де я можу побачити, знайти.
Годину вешталась коридорами та милувалась старовинною будівлею мерії. Ні відвідувачі, ні службовці не звертали на мене жодної уваги. Кожний займався своєю справою.
Точнісінько таким же чином, через день я побувала в будівлі Європарламенту. Потрапити на засідання не пощастило за його відсутності у той день. Однак для спостережень за засіданнями, зустрічей з депутатами та екскурсій щорічно там буває близько 300 000 чоловік.
На завершення хочу побажати депутатам зосередитись на проблемних питаннях міста та їх вирішенню, розвитком Ужгорода. А якщо вже так переймаєтесь власною бепекою. то встановіть за свій особистий кошт (скиньтесь – не ковдуші ж бо самі ) турнікети з датчиками і не глуміться над ужгородцями.
PS: до фото додано у коментарі відео обшуку відвідувачів ужгородської мерії, поширене в соцмережах Олена Смерека “Прийняли, та не ввели в дію: Регламент міськради не функціонує”

trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат