До уваги ужгородців, що проживають в районі аеропорту!

admin 08.06.2016 08:32 РАТУША

Працівниками водоканалу водопровідної мережі наразі не вдалося ліквідувати аварійну ситуацію, пов’язану з витоком у будинку №152 по вулиці Собранецькій. Проблема виявилась масштабнішою та складнішою, ніж очікувалося.


Продовження аварійно-ремонтних робіт вимагає залучення додаткової техніки та спеціалістів і, на жаль, з технічних причин неможливе у нічний час.

Стан запірної арматури не дозволяє надійно перекрити водопровідний ввід лише одного будинку, де сталась аварія. Тому для запобігання залиття водою електрощитової в підвалі будинку №152, що призвело б до значно серйознішої аварійної ситуації – з 23:00 буде вимушено припинено водопостачання водопровідної гілки в районі аеропорту. Без води на нічний час залишаться будинки по вулиці Собранецькій від №152 в сторону прикордонної застави, район ДТСААФ та будинки №1-1а по вулиці Сріблястій.

Ремонтні роботи з залученням необхідної техніки та спеціалістів будуть продовжені вранці, а водопостачання відовлено одразу ж після ліквідації аварійної ситуації.

У зв’язку з цим, рекомендуємо мешканцям району підготувати для себе необхідний запас питної води.

Приносимо вибачення за вимушені тимчасові незручності.

З повагою адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат