Зупинимо остаточний "дерибан" зелених зон та центру Ужгорода!

admin 02.06.2016 09:08 РАТУША

Терміново потрібна допомога громади! Зупинимо остаточний 'дерибан' зелених зон та центру Ужгорода! Боротьба проти коригувань до Генплану'2015 триває.

Того генплану, який вже втретє був затверджений на славнозвісній "замінованій" сесії, і який порушує всі можливі норми законів та здоровий глузд.

У громадських захисників не вистачає грошей на судові та транспортні витрати: терміново потрібно оскаржувати чергову ухвалу суду – 1378 грн, подавати ще одну позовну вимогу – ще 1378 грн, потрібно їхати у Львів на засідання Апеляційного суду – 500 грн.

Просимо громаду допомогти, поки не пізно. Навіть невелика сума допоможе у нашій боротьбі за місто! Перераховуйте гроші на картку громадського захисника Наталії Майстренко: приват 5168 7420 1269 4612. Про всі отримані гроші та їхнє використання відзвітуємо.



Чому потрібно відмінити генплан' 2015?:

1. екологічна катастрофа для міста -- суттєве скорочення площі скверів, парків, прибудинкових територій; порушення всіх ДБНів та СанПіНів;

2. "гаражі" по більшості прибудинкових зелених зон біля багатоповерхівок;

3. не проводилися всі громадські обговорення проекту, передбачені законом;
4. рішення прийнято з порушенням регламенту;

Проект рішення не був опублікований у передбачені законом терміни;

5. включено землі 5 навколишніх населених пунктів без погодження з ними;

6. неправильне нанесення меж історичного ареалу (звичайно ж, у сторону зменшення), що загрожує подальшим спотворенням історичного обличчя міста;

7. "узаконення" свавільного дерибану суспільних зон, що належать громаді (наприклад, безкоштовна земля для гаражів на пл. Ш. Петефі, ПЕРЕД Будинком побуту!

Детальніше: http://nikorupciji.org/…/vartisnu-zemlyu-u-tsentri-uzhhoro…/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат