Якою була новорічна ніч в Ужгороді

admin 02.01.2017 10:30 РАТУША

Перші діти нового року, перша ДТП, пограбування і сміття - як же без цього?


Площа Театральна після святкувань вже звично у пляшках, пластику, рештках їжі і всього того, що може бути пов'язано з бурхливими святкуваннями. Тож вранці АВЕ привезло контейнер, який невдовзі заповнили сміттям.


Перша ДТП сталася   на Собранецькій в Ужгороді. На місце події викликано слідчо-оперативну групу. Фото перекинутої автівки з місця події опублікував у мережі журналіст Віталій Глагола. Детальніше про ДТП читайте у нас на сайті.

У перші хвилини Нового року поліцейські вже встигли попрацювати - затримали крадіїв будинку у селі Минай неподалік Ужгорода. Про це повідомили в Управлінні поліції охорони в Закарпатській області. Зловмисники пошкодили апаратуру ОПС. Згодом: відчинили двері у будинок, зайшли у середину і почали поратися у пошуках здобичі. Однак, навмисне псування приладів поліції охорони не допомогло уникнути приїзду поліцейських. Чоловіків затримали «на гарячому».

Під час обстеження місця події, працівники УПО помітили двох юнаків. Ті, побачивши поліцейських почали тікати. Не гаючи часу поліцейські охорони кинулись навздогін і у результаті дій наряду - зловмисники були затримані. Обоє підозрюваних виявились жителями Ужгороду 36-ти та 24-х років.

При огляді помешкання, виявлено сліди перебування сторонніх осіб у будинку. Окрім пошкодженої апаратури спрацювання сигналізації, зловмисники розбили скло автомобіля у гаражі. Наразі, підозрювані у намаганнях скоїти крадіжку, під наглядом поліції, а на місці події тривають слідчі дії. Тим часом працівники поліції охорони вкотре звертаються до громадян з проханням, подбати про своє помешкання.


Найприємнішою новиною 1 січня є народження діток у святкову ніч. Отож на цей раз першою у 2017-му народилася дівчинка, - повідомили на офіційній сторінці Ужгородської міськради у Фейсбуці. Маля не надто поспішало – з'явилося на світ о 5.50, вага новонародженої 3 400, це друга дитина в родині. Крім медперсоналу "зустрічав" донечку, також тато – це були партнерські пологи. А вже о 7.05. народилася ще одна дівчинка – зі Свалявщини, це теж друга дитина в сім'ї, тато теж підтримував маму при народженні.   Медики зазначають, що обоє пологів пройшли нормально, без особливих клопотів.

http://prozak.info

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат