Міські маршрутки вже розвалюються на ходу

25.11.2016 15:58 РАТУША

Проблема громадського транспорту в Ужгороді є темою багаторічного обговорення в мережі Facebook, проте ситуації це аж ніяк не міняє.


Черговий випадок стався 20 листопада на вул. Гагаріна в Ужгороді. Маршрутка розвалилася безпосередньо під час руху.

Щойно на вул. Гагаріна на маршрутці, яка рухалася, відпало одне з задніх коліс, а друге... вистрелило! І сміх і гріх. Все, як завжди, аварійні маршрутки їздять, поки не нароблять біди», написав у соцмережі Facebook очевидець, ужгородець під ніком «Николай Николаевич» та опублікував фото курйозного випадку.

Ужгородка Оксана Гавран, коментуючи світлину, зауважила: «Перед тим, як сісти в автобус, слід спершу перевірити, чи справний автобус. І лише тоді сідати за кермо». Для самих пасажирів проїзд у аварійному міському транспорті стає щодалі серйознішим випробуванням, якщо раніше — на міцність нервів, то нині вже на безпеку для життя і здоров’я.

Все це відбувається в той самий час, як міська казна виділяє перевізникам мільйони гривень ужгородським перевізникам, а Ужгород визнаний найгіршим у рейтингу міст щодо транспортної інфраструктури.

За результатами опитування мешканців різних українських міст, Ужгород посів останнє місце у країні в рейтингу щодо транспортної інфраструктури, в рамках якого опитали понад 33 тисячі українців.

Ужгород випередили Чернівці, Херсон, Суми, Миколаїв, Запоріжжя та Івано-Франківськ. Найкращими, згідно з даними дослідження, виявилися Вінниця, Луцьк, Рівне, Харків.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат