«Інспектор. Міста». Як пройшов перевірку Ужгород

25.01.2018 17:19 РАТУША

Цього тижня в ефір вийшла перша серія нового сезону телепроекту «Інспектор. Міста». Новий ведучий програми Володимир Остапчук (відомий усім з участі в ролі ведучого минулорічного Євробачення) проінспектував Ужгород.

Інспекція нового проекту проводиться за 6 критеріями: медицина, безпека, освіта, їжа, еліта та (і це нова сфера оцінювання) сфера послуг.

Ужгород став першим містом у черзі інспекцій нового телеведучого. Володимир Остапчук цікавився, чи дотримуються у нашому прикордонному місті європейських стандартів, та що заважає Ужгороду стати «туристичною Меккою» країни. З цими питаннями знімальна група відвідала мережу супермаркетів («Вопак» на вул. Капушанській), пологовий будинок та інтернат для дітей з вадами слуху, поспілкувалася з мером міста та проїхалася в громадському транспорті. Під час ревізії з’ясувалися дуже цікаві деталі.

Традиційно у «Вопаку» знімальна група та сам інспектор знайшли багато порушень. Етикетки з терміном придатності на товарі переклеєні, керівництво закладу не просто не хотіло спілкуватися з журналістом, а всюди його супроводжувала охорона. Персонал, побоюючись звільнення, теж не був говірким. Отже, як і очікувалося, супермаркет отримав чорну мітку (табличку «Ганьба міста»).

Цілий вир суперечливих емоцій в ужгородців викликало оцінювання пологового будинку, ранчо «Золота гора» та школи-інтернату. Курйозною була й пригода з таксистом, який виконував свої обов’язки.

Через місяць агенти програми «Інспектор. Міста» повернулися до Ужгорода і виявили в багатьох сферах покращення. Незмінним залишився лише все той же супермаркет.

Зрештою, за харчування Ужгород отримав 0 балів, за медицину, освіту, еліту — по 1 балу і за безпеку — 2 бали. Загалом столицю Закарпаття Володимир Остапчук оцінив у 6 із можливих 12 балів.

ТЕГИ : Остапчук

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат