Провалений сезон

15.04.2018 21:21 РАТУША

У нас починається сезон цвітіння сакур. Саме у найближчі два тижні до Закарпаття подивитися на сакури приїдуть десятки тисяч туристів. Місць у готелях немає. Квитків на потяги також. Керівник Закарпатської ОДА Геннадій Москаль навіть попросив Укрзалізницю виділити нам додаткові потяги з Києва.

Зараз почалася дискусія про те, яке закарпатське місто можна вважати сакуровою столицею Закарпаття. Мер Ужгорода намагається переконувати, що саме Ужгород залишається сакуровою столицею, і не зважає на те, що минулого року було вирубано 12 сакур у центральній частині міста. Саме там, де найбільше фотографувалися туристи.

Але під час обговорення питання про столицю сакур виникли інші логічні претензії до влади Ужгорода: а чи готове місто приймати туристів? Як можна було одночасно розрити площу перед залізничним вокзалом, куди прибувають туристи, а також площу Петефі, через яку вони йдуть до центру? Зараз Ужгород у суцільних катакомбах. При цьому досі не відремонтована бруківка на площі Театральній, бо чекають закінчення будівництва «Корони».

Ну а що стосується туристів, які приїдуть до нас на автомобілях, то їм просто не позаздриш. Дороги вбиті.

Цей туристичний сезон ми провалили. І навряд чи в когось із туристів, які навідаються до нас цього року, виникне бажання приїхати у це вбите місто ще раз. Ну а меру Ужгорода легко писати патетичні дописи в соцмережах про чарівний Ужгород. Кажуть, мер зараз на Мальдівах. Заразився бацилою пафосу від президента.

ТЕГИ : ужгород туристичний сезон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат