Перед драмтеатром зведуть 4-поверхівку

21.04.2018 13:49 РАТУША

На засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради виноситься проект рішення «Про закритий архітектурний бліц-конкурс по провулку Мостовому». Замовником та організатором конкурсу виступає ТОВ «Континент Інвест Груп».


Основні вимоги до конкурсних рішень — обмеження висотності до 4 поверхів та підвальні приміщення; забудова не більше 60 % площі земельних ділянок; максимальна організація паркінгу в підземному просторі всієї площі ділянок та організація відкритого паркування з боку вул. Льва Толстого.

Конкурс є закритим. Участь у ньому беруть окремі сертифіковані архітектори, авторські колективи, архітектурні бюро, що мають відповідний професійний досвід, які отримали запрошення від замовника.

До складу творчого колективу обов’язково повинен входити хоча би один дипломований архітектор; можуть входити студенти творчих вищих навчальних закладів і фа­хівці суміжних професій: культурологи, соціологи, міські активісти, тощо. Одна людина має право ввійти до складу лише одного авторського колективу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат