На відеоспостереження в Ужгороді виділять 10 млн. грн.

11.10.2018 21:10 РАТУША

Сьогодні відбулася сесія Ужгородської міськради.

Депутати затвердили "Програму додаткових гарантій соціального захисту громадян на 2019 рік", за якою надаватиметься адресна допомога пенсіонерам, інвалідам, постраждалим від воєн і т. д. На це виділять 3 млн. 144 тис. грн.

На підтримку громадських організацій міста у 2019 році виділять загалом 200 тис. грн. Гроші підуть на соцзахист ветеранів, інвалідів, малозабезпечених, оплату оренди та комунальні послуги підприємствам, що допомагають таким верствам населення, організацію “круглих столів”, семінарів, моніторинг об’єктів, розвиток благодійної та волонтерської діяльності і т. д. Детальніше тут

Почесні громадяни Ужгорода отримають у 2019 році загалом 300 тис. грн. Конкретно гроші підуть "на житлово-комунальні послуги". Таких громадян у місті 22.

На 2019 рік затвердили виділення 1,9 млн. грн. реабілітаційного центру «Дорога життя». Гроші підуть на надання "можливості активної участі в житті суспільства" дітям та молоді з різними вадами.

На охорону здоров'я населенню Чопа нададуть додаткові 700 тисяч гривень.

Депутати затвердили програму “Безпечне місто Ужгород на 2019-2022 роки”. Вона передбачає встановлення камер відеоспостереження "на життєво важливих об’єктах та об’єктах захисту і передбачає заходи, спрямовані на її розвиток та модернізацію". Загальний обсяг фінансування на перші 4 роки передбачили у розмірі 10 млн. грн.

Прес-служба міськради

ТЕГИ : богдан андріїв

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат