Богдан Андріїв власними руками нищить пам

15.07.2020 12:43 РАТУША

Save Uzhhorod повідомили, що мер Ужгорода надав дозвіл на реконструкцію унікальних об'єктів міжвоєнного модернізму.

Цього разу міський голова Ужгорода виніс вирок будинку на вул. Бращайків,7, який одним із перших з'явився на Малому Ґалаґові і через кілька років буде святкувати своє сторіччя — будинок спроєктовано видатним чеським архітектором Адольфом Лібшером.

Нагадаємо, що квартал Малий Ґалаґов готується до номінування до списків Світової спадщини ЮНЕСКО. Поки робоча група у складі Закарпатська обласна державна адміністрація працює над цим завданням — Богдан Андріїв робить все для того, щоб знищити унікальний квартал. Як бездіяльністю так і активною деструктивною позицією.

Це все відбувається в момент, коли Міністерство культури та інформаційної політики України і особисто міністр Олександр Ткаченко декларують підтримку пам'яткам архітектури XX століття і обіцяють всебічну підтримку. Лише на словах?

Богдан Євстафійович, зніміть, будь ласка, замість десятків роликів про ремонти, які виконуються не особисто вами, а за кошти платників податків, хоча б один — про те, скільки пам'яток архітектури та об'єктів культурної спадщини знищено протягом вашої каденції, - повідомили у Сейв Ужгород.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат