Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 320, 20

Колектив пологового будинку поставив меру ультиматум

Скандал навколо пологового будинку в обласному центрі Закарпаття продовжує набирати обертів, медичний колектив готується до страйку.

В Ужгороді відкриють ще один «наскрізний» автобусний маршрут – понад 30 зупинок в одному напрямку

Відділ транспорту і комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» сформував маршрут №24.

Мер Ужгорода влаштував полювання за бруківкою

Це неможливо зупинити. Ремонти вулиць, на які з бюджету виділяються десятки мільйонів гривень, перетворюються у звичайний вандалізм.

З 1 серпня 2019 року проїзд у міських маршрутках становитиме 7 грн

На засіданні виконавчого комітету міськради Ужгорода сьогодні погодили встановлення тарифу на перевезення одного пасажира автобусами міського сполучення, що працюють у звичайному режимі руху, у розмірі 7 гривень.

Пристрасті по розритій Капушанській в Ужгороді. Ремонти от-от завершаться?

Вже третій рік триває ремонт дороги на вулиці Капушанській — одній з основних транспортних артерій міста — немає нормального руху.

Еко-активісти встановлять по місту спеціальні "Люльки Мамая" для паперових склянок

У рамках проєкту «Eco-Go» ужгородські еко-активісти встановлять по місту десять трубок для збору одноразових паперових горняток, інформує прес-служба Ужгородської міської ради. Першу еко-трубку встановили в Ужгородській міській раді.

На берегах Ужа продовжує буяти борщівник

Цей гігант, здається, ніяк не зменшує свої колонії, хоча з року в рік біологи та медики продовжують волати про небезпечність борщівника. Борщівник Сосновського стихійно розростається на прибережних зонах Ужгорода. Рослина може сягати 5-ти метрів. Її насіння розноситься вітром і може прорости в ґрунті навіть через 10 років.

Оберіть почесного громадянина міста

Ужгородців просять подавати кандидатури на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Ужгорода» та «Почесної відзнаки Ужгородської міськради»

Минулої суботи до Ужгорода привезли унікальні машини з Чехії, Словаччини та Польщі

80 автомобілів у рамках «Земплінського ралі автоветеранів» уперше перетнули українсько-словацький кордон і проїхали набережною Незалежності на площу Театральну, де вишикувалися на огляд ужгородців та поціновувачів ретро-автомобілів.

В Ужгороді вже традиційно бунтують студенти-медики

Щоразу перед складанням іспитів студенти медфаку УжНУ виходять на страйки.

В ході несанкціонованого будівництва в історичному ареалі Ужгорода виявлено невідомі підземні ходи

Земляні роботи на об'єкті культурної спадщини проводяться без належних дозволів та попередньої археологічної експертизи. У ході робіт було виявлено підвальне приміщення у формі склепіння.

Купол Горянської ротонди відправили на реставрацію

Минулого четверга на Горянській ротонді — історичній пам’ятці Х— початку ХІ століття — зняли купол, який простояв із 1991 року, для заміни бляхи, що поржавіла. Оскільки ротонда розташована геть на околиці Ужгорода, цю подію не зауважили, доки в мережу не потрапили фото та відео процесу: групка людей сфотографувалася на фоні вже знятого купола.

Суперечлива «парасолька»: Як нова оригінальна автобусна зупинка в Ужгороді викликала спір

Перша реакція — дуже креативно, оригінально, туристична родзинка, такого ніде немає. Насправді зупинка дійсно цікава. Але щодо «такої ніде немає», то це перебільшення, бо подібні зупинки є і за межами Закарпаття.

Втеча Ужгородського міського голови Андріїва у відпустку не звільнить його від виклику у прокуратуру

Повідомлення про виклик Ужгородського міського голови Богдана Андріїва для давання пояснень до прокуратури Закарпатської області 21.06.2019 р. отримано спеціалістом Ужгородської міської ради з факсимільного зв’язку для реєстрації та передачі безпосередньому адресату.

Влада Ужгорода неспроможна зробити розмітку на дорогах міста

Влада міста традиційно «відхрещується» від якісної розмітки на дорогах міста. В Ужгороді розмітка в жахливому стані. Через це стається чимало аварійних ситуацій. У поліції кажуть, що постійно штурмують мерію щодо необхідності нанесення розміток і особливо пішохідних переходів біля навчальних закладів.

Ужгородський аеропорт знову може зупинитися

Директор у Міжнародний Аеропорт "Ужгород" Руслан Лііс повідомив, що це може статися, якщо не буде підписано відповідної Міжурядової угоди зі Словацькою республікою.

У Відділі охорони здоров’я Ужгородської міськради виявили порушень та недоліків на 17 млн грн

Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Закарпатській області під час державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм Відділом охорони здоров’я Ужгородської міської ради за період 01.01.2017 по 28.02.2019 виявили неефективних управлінських рішень, що призвели до зайвих витрат та порушень чинного законодавства на суму понад 17 млн грн.

Конкурс без конкурсу, або чому депутат «патріот» отримає солодку посаду від Богдана Андріїва?

Не знаю коли завершиться і чи завершиться колись в нашій країні, в нашому краї, це явище «порішати». На цей раз порішали посаду директора пологового відділення ужгородської міської лікарні. Вже днями цю посаду обійме депутат від партії «Патріот». Докладніше у нашому розслідуванні.

«Совине гніздо»: Вентиляція, системи безпеки та пересувні виставки

Відновити внутрішнє наповнення залів історико-культурного комплексу «Совине гніздо» беруться в Ужгородській міській раді.

На вулиці Заньковецької «поплив» новий асфальт

В Ужгороді горе-майстри знову відзначилися: не так давно прокладений на вул Заньковецької асфальт провалився. Пригадується, як із пафосом влада міста розповідала про ремонт вулиці, а мер особисто перед телекамерами топтався по новому асфальту.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат